Влада таємно хоче підвищити ціни на проїзд в луцьких маршрутках, - експерт

1
2
Влада таємно хоче підвищити ціни на проїзд в луцьких маршрутках, - експерт
Експерт Волинського центру розвитку урядування Юрій Моклиця заявив, що теперішня більшість у Луцькраді таємно намагається «проштовхнути» рішення про підвищення тарифів на проїзд у громадському транспорті.

Про це йшлося під час «круглого столу» у четвер, 15 березня.

За словами Юрія Моклиці, команду Миколи Романюка активно критикували за підвищення цін на проїзд у маршрутках. Однак це робили прозоро і обґрунтовано.

«У нас були масштабні громадські слухання, зустрічі з перевізниками. Чому так було? На нашому боці були цифри. Ми цим апелювали. Ми розуміли, що люди все одно не схвалять, але хотіли донести, що такий крок потрібен», - пригадав він.

Нині влада веде приховані розмови і розмістила проект рішення про підвищення тарифів на проїзд у маршрутках Луцька на старій версії сайту міської ради, зауважив експерт.

«Влада не лише не обговорила таке рішення, а й намагається максимального його приховати. Недопад сказав, що це трапилось випадково. Та яке випадково? Це вже навіть не смішно. В «УКРОПу» політичний мотив, а не економічний. Може, вони хочуть зробити весь транспорт комунальним, розділити між лояльними перевізниками всі маршрути», - додав Моклиця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще б сервіс і умови перевезення підняли б. Корита на колесах...про заробітки перевізників дбають,. Зростає все окрім зарплат звичайних людей.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні