«А паперєднікі хто?», - активіст потролив луцьку владу

0
-18
«А паперєднікі хто?», - активіст потролив луцьку владу
Луцький активіст Юрій Моклиця потролив "укропівців", які виправдовують дерибан землі "поперєдніками".

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, на сесію 28 лютого винесли питання про виділення майже двох гектарів землі під забудову на вулиці Рівненській, 119 для ТОВ "Житловий квартал". Раніше повідомлялося, що підприємство «Житловий квартал» належить людині, близькій до нинішнього заступника міського голови Костянтина Петрочука.

Директором вказаного товариства є Ришко Мирослав Джанович, який є рідним братом дружини Костянтина Петрочука, вказаної у його декларації - Петрочук Олени Джавнівни.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Ми вкрали землю у лучан»: у місті повісили плакати з депутатами

А одним із засновників товариства є друг Сергія Були та Петрочука Мацюк Віктор Борисович, який свого часу балотувався до міської ради від Радикальної партії.

Депутати, які перебувають в опозиції до «проукропівської» більшості, заявили, що це – «дерибан», адже землю хотіли віддати забудовнику безоплатно.

"Ви помітили як систематично та цілеспрямовано укропиши почали виправдовуватись за вкрадену землю? Поміточка «sponcored» (за бабло) біля тематичного посту Поліщука у FB – це вже знак, що вони дійсно перенялись цим питанням. «У всьому винні папєрєднікі! Вони розікрали землю», – коротко про зміст виправдовувань", - пише Юрій Моклиця.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Весняний мордобій. РЕПОРТАЖ ЗІ СКАНДАЛЬНОЇ СЕСІЇ ЛУЦЬКРАДИ

"Давайте розберемось, не з цифрами, намальованими в уяві Поліщука, а з прізвищами папєпєрдніків. Та-дам, а тут знайомі обличчя! Ткачук Євген, знаний земельний рішальщик. Він же голова земельної (!) комісії. Ой. Андрій Козюра? Так він же голова «архітектурної» комісії! А хто тут ще у нас? Пустовіт? Сам великий і могутній Пустовіт? Чекайте, не може бути! Сам Ігор Ігорович Поліщук з Дендіберіном в прикуску?

Я перепрошую, ви мали на увазі папєрєдніків, чи паслідовніків? Врешті, яка різниця, це ж все одні і ті ж люди!", - додає він.

Зрештою, активіст радить депутатам - перш ніж когось звинувачувати, "подивитись у дзеркало".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-18

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні