--> Історія хворої Олі Зілінської: шахраям таки вдалося поцупити гроші | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Історія хворої Олі Зілінської: шахраям таки вдалося поцупити гроші

1
1
Історія хворої Олі Зілінської: шахраям таки вдалося поцупити гроші
Шахраї зняли гроші з зарплатної картки мами Олі Зілінської з Горохова, яка захворіла на важку хворобу і потребує пересадки нирки.

На щастя, шахраї не добралися до картки, на яку люди скидають гроші на лікування, - пише Волинське телебачення.

Нагадаємо, мамі маленької хворої волинянки Олі Зілінської зламали сторінку у соцмережах, а також "вкрали" її номер телефону, очевидно, зробивши дублікат сім-карти.

«Я просила, щоб заблокували мій телефон, чи щось зробили, щоб допомогти мені в цій ситуації, тому що людина, яка вкрала мій номер телефону, заблокувала мою сторінку на Фейсбуці. Від мого імені писала, щоб на якусь іншу картку скидали гроші. В Київстарі мені сказали, що нічим мені допомогти не можуть. Я сказала, добре, що хоч допомогли шахраям заблокувати мою карточку. Далі я звернулася в поліцію — там заяву прийняли, але що там — я не знаю. В банку була. Ще вони до карточки моєї, там де люди допомагають, скидають гроші, не встигли дістатися. Ще грошей тих не зняли, бо тільки з банку прийшла. Зняли 200 гривень з моєї зарплатної картки, 200 з пенсійної і 200 з кредитки. Але дякувати Богу, що не добралися до картки, де люди скидають», – каже жінка.

За номером телефону, який раніше належав Олесі Зілінській, відповів російськомовний чоловік. Він назвався чоловіком Олесі й запропонував нашим журналістам перераховувати гроші на мобільний номер.

Ось що сказав шахрай у розмові з журналістами:

"У моєї дружини рахунок заблоковано, не вийде туди перерахувати гроші. Бо вчора шахраї зламали рахунок, його заблокували. Не можем знімати нічого, знаходиться в лікарні зараз в Києві в Охматдиті в Шевченківському районі. Це дружини телефон, вони в прийомному відділенні з дитиною, я зараз з телефоном. Номер телефону, якщо у вас є можливість – телефон поповнюється, на Київстарі є переказ грошей на банківський рахунок. Це, коли дружина відкриє новий рахунок, виведе вже на банківський рахунок, тільки що вже не в Інтернеті, щоб шахраї не скористалися. Зараз дуже багато людей наживаються. 27 тисяч вкрали, половина залишилася – 25 тисяч. Але і ними неможна скористатися" - запевнив по телефону зловмисник.

Зі слів керівника кіберполіції в області Василя Сірацького, нині правоохоронці проводять перевірку. За її підсумками приймуть рішення щодо правової кваліфікації події. Якщо інформація про злочин підтвердиться, слідчі розпочнуть кримінальне провадження.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А тепер для всі хакерів найдіть цю суку, дайте їх дані , а там що буде
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні