--> Скандал у луцькій маршрутці: водій відмовлявся давати решту літнім людям | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Скандал у луцькій маршрутці: водій відмовлявся давати решту літнім людям

7
-1
Скандал у луцькій маршрутці: водій відмовлявся давати решту літнім людям
У Луцьку водій маршрутки №9а ігнорував пасажирів, які просили дати решту.

Про це у листі да редакції "Волинь24" повідомили читачі.

Очевидець, який попросив залишитись невідомим розповів, що це сталося сьогодні, 12 березня в районі ЛПЗ.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Дитя затисло дверима: у Луцьку маршрутник не впустив матерів з дітьми

"Зайшло троє людей похилого віку: один чоловік і двоє жінок. Чоловік передав 20 гривень і чекав здачу 5 зупинок. Пасажир наголошував, щоб водій дав здачу, а водій тільки подивлювався в зеркало на чоловіка, аж поки він не підійшов і не почав вимагати здачу", - зазначив очевидець.

За його словами, водій довго не давав решту. Пасажир отримав гроші лише тоді, коли виходив на своїй зупинці.

"Це був водій маршрутного таксі 9а номера АС4280", - повідомив очевидець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Маршруткою керував не водій а бидло і гандон.
Відповісти
Перевізникам!!! Перш тніж брати на роботу,вимагати довідку з психлікарні і наркодиспансеру. На маршрутах_більше ніж половина неадекватів.Наглих,не вихованих,низькопрофесійних,які люблять тільки гроші.
Відповісти
А хто тоді працювати буде?
Відповісти
Приблизно 2 тижні тому теж їхала ввечері у 9. Біля Порт-Сіті, як завжди, маршрутка перетворилася на консервну банку. З кінця салону передали дві 20, обидві оплата була за двох. Здачу передали з однієї. Вимогу передати з іншої водій спочатку проіногнорував, потім сказав, що передав здачу. Навіть після того, як увесь салон підтвердив те, що 20 було ДВІ, а здача ОДНА, водій не поспішив віддати решту. Чим усе закінчилося - не знаю, але до зупинки ДЕПО (а це, перепрошую, майже усе місто проїхали) решту так і не передали. Звичайно, з таким напливом людей важко все прослідкувати, але ж свідків була ціла маршрутка. . Сподіваюся, що хоч на кінцевий решту все ж віддали.
Відповісти
а в рило барану-водію не було кому дати?
Відповісти
Дограються що волонтери і меценати ,як в Київ пустять безкоштовно маршруткі. Бо влада тупарила , Неможе поставити намісце перевізників із водіями.
Відповісти
Ви що серйозн!!! Для вас усіх це проблема здача при виході? Беріть приклад з Рівного, там за проїзд виплачують при виході.Інічо всі живі і ніхто невимигає здачу. У ВОДІЯ ЦЕ також НЕЛЕГКА РОБОТА усім не угодиш.Він за цілий день стільки всього побачить та почує що вам і неснилось.У його відповідальна робота.А не ви під час роботи йому нерви так хочите псувати.Неподобається йдіть собі пішки ігроші заекономите.Я коли сідаю даю певну суму де має бути здача,мені водій завжди каже я решту передам, і все.Нікого за це я незагризла і невбила.Забув до мого виходу,підійшла і нагадала тай по всьому.Йому цілий день бачити людей.Чого я маю портити настрій іншому,Подякувала і побажала гарного дня.Будьте людьми а не такаими агресивними.Із-за такого ми в низ падати будемо,а не ви із-за такого робити Рівень нашої ввічиливості один одного.Якщо так і буде то ДАЛЕКООО ми підемо.Показуйте іншим як потрібно поступати в таких ситуаціях а не робити бучу,агресію і неадекватність.Вибачте але накипіло за своїх землян.((((
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні