Фермер з Волині переміг в шоу на «1+1»

2
4
Фермер з Волині переміг в шоу на «1+1»
Фермер з села Княгининок Олександр Джус виграв у проекті “Громада на мільйон” 30 овець породи “мериноландшаф”, які йому подарував власник найбільшої вівчарської ферми у Східній Європі, один з ведучих шоу Дмитро Огньов.

Про це стало відомо у фінальному випуску шоу “Громада на мільйон”, який вийшов в ефір каналу “1+1” у неділю, 11 березня.

Як відомо, у програмі брала участь Княгининівська громада, яка, втім, вибула з проекту на його третьому тижні. Втім Олександр Джус зумів вибороти можливість стажуватися на фермі Дмитра Огньова.

Змагання за 30 породистих овець – окремий елемент шоу, у якому брали участь усі п’ять громад.



АБИ ВІВЦЯМ БУЛО ДОБРЕ

В одній з перших програм Дмитро Огньов оголосив умови змагання за овець: громади мусять знайти у себе фермера, який протягом семи днів збудує кошару для цих овець.

Кошара мусила відповідати строгим умовам утримання: мати велику площу, мусить бути проведена чиста вода, забезпечена вентиляція, вівці повинні отримувати природнє сонячне проміння й у кошарі не повинно бути протягів.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Нова зачіска і книга для тьоті Галі: у Княгининку втілили в життя мрію місцевої поетеси

Дмитро Огньов особисто перевірив, як кожна з громад виконала завдання.



У Склала-Подільській громаді (Тернопільська область) за виконання завдання взявся фермер, який має 400 гектарів землі і уже розводить овець.

У Печеніжинській громаді (Івано-Франківська область) – фермер, який тільки планує розводити овець, випасаючи їх на полонині.

Новопсковська громада (Луганська область) доручила це завдання фермеру, який переїхав у село з міста Луганська після початку війни і став займатися сільським господарством.

У Бузькій громаді (Миколаївська область) фермером взявся бути сам голова громади, який до цього фермерством не займався.

БАБУСИНА ЗЕМЛЯ, ВНУКОВА МРІЯ

Олександр Джус – фермер-початківець з Княгининка. Показуючи Огньову свою ферму, розповів: має свій бізнес, торгуючи на ринку, втім не вірить у нього, а хоче займатися розведенням овець. Для того почав будувати кошару на землі, яка дісталася йому у спадок від бабусі.



“Сам тут працюю, студент тільки допомагає. Довго думав, що змінити у житті, як знайти справу, яка сподобається. І дійшов до того, що це має бути ферма” – розповів він Огньову.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Кукурікання півнів та кіт на драбині: голова громади біля Луцька розповіла, як знімала ролик для «1+1»

“Дуже сподобалася ідея і конструкція будівлі” – поділився враженням Дмитро Огньов, утім інтригу зберіг до фіналу, не оголосивши переможця.

З ЯГНЯТКОМ У РУКАХ

“Якщо я отримаю вівці від Дмитра Огньова – наша сільська громада стане багатшою. З часом, думаю, зареєструю свій бізнес, буде дохід в сільську раду – і ми всі від цього виграємо” – поділився планами Олександр Джус.

На фінальному бізнес-балі шоу “Громада на мільйон”, на який у Київ з’їхалися представники усіх громад, оголосили переможця.

Для того навіть винесли ягня породи “мериноландшаф”. “Це ягня приїхало до Києва, щоб побачити свого нового власника” – пояснив Дмитро Огньов.

Коли ведучий оголосив ім’я пеерможця – фермера з Княгининка, Олександр Джус зізнався: “Від щастя відняло ліву руку – бо я на це не розраховував”.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Змерзлі ноги, іграшкові секрети і свої люди у столиці: що лишилося за кадром шоу на «1+1»

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оце то буде багато шашликiв .
Відповісти
В сільського голови не було готового проекту по електрозаправці щоб брати участь далі в проекті ,тому сценарій трохи помінявся. Вирішили зробити винними гостей і 1+1.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні