Для чого викликали муніципалів на скандальну сесію Луцькради

1
1
Для чого викликали муніципалів на скандальну сесію Луцькради
З музикою і мордобоєм - так пройшла остання сесія Луцькради 28 лютого. Для приборкання хаосу викликали муніципалів. Та чи справді вони мали на це право?

Що робили муніципали в Луцькраді і чи перевищили вони свої повноваження, говорили в ток-шоу "Протилежний Погляд LIVE" 9 березня, - пише Конкурент.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Усе, що варто знати про скандальну сесію Луцькради, або Чого у мерії билися?

Депутат Луцької міської ради Сергій Була пояснив, що муніципальну варту покликали, бо не знали, як себе поводитимуть люди, які прийшли в залу.

"Вони прийшли для того, щоб майно не пошкодили. Але не для того, щоби нас захищати. Ми себе самі можемо захистити", – сказав він.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Весняний мордобій. РЕПОРТАЖ ЗІ СКАНДАЛЬНОЇ СЕСІЇ ЛУЦЬКРАДИ

Натомість екс-заступник міського голови Юрій Моклиця запевнив, що муніципали – це посадовці міської ради. І, відповідно до посадових інструкцій, вони мають право лише скласти протокол.

"Чому вони влаштували штовханину і кого вони захищали, я не знаю. Не мали права муніципали штовхатися, не мали права втручатися, не мали права створювати видимість охорони. Муніципали мають право скласти протокол за порушення правил благоустрою", – заявив він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Муніципали нехай наведуть порядок під мостом на пр.перемоги, а не тратять час на бугаїв, які протирають штани в міській раді
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні