Дебати Моклиці і Були. ВІДЕО

4
-6
Дебати Моклиці і Були. ВІДЕО
Колишній заступник луцького міського голови, експерт “Волинського центру розвитку урядування” Юрій Моклиця і депутат Луцької міської ради Сергій Була влаштували дискусію в ефірі ток-шоу «Протилежний Погляд LIVE».

Програма, у якій мова йшла про скандальну сесію Луцької міської ради 28 лютого, вийшла в ефір у п’ятницю, 9 березня.

Нагадаємо, на сесії приймали рішення про виділення землі на вулиці Рівненській, 119. Більшість ради, сформована партією УКРОП, настоювала на тому, аби земельну ділянку передати в оренду приватній фірмі. Їх опоненти – зокрема депутати фракцій “Свободи”, “Народного контролю” і “Самопомочі” - заявляли, що комунальну землю не можна віддавати безплатно, натомість варто провести аукціон. Окрім того, звучала інформація, що землю віддали фірмі, фактичним власником якої є депутати Сергій Була та Костянтин Петрочук.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Депутати це одна назва, а в дійсності мародери, бізнесмени, які депутатським впливом мають все.
Відповісти
Їх треба всіх розвігнати, щоб і духу в міській раді їх не було.
Відповісти
На Волині. Та конфіскувати накладене
Відповісти
Нинішня тимчасова міська влада (депутати) - це трупи, яким періодично роблять ін*єкцію за рахунок бабла Палиці. Була і йому подібні - люди негативної селекції. Вони дуже погано закінчать. Далеко гірше, як закінчили риги.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні