Квітковий погром у центрі Луцька після свята. ФОТО

15
-10
Квітковий погром у центрі Луцька після свята. ФОТО
Після 8 Березня квіткарі не прибрали територію базару у центрі Луцька на проспекті Волі.

На території квіткового ринку в центрі Луцька станом на п'ятницю 9.30 ранку було не прибрано. Після торгівлі на території ринку залишилися залишки квітів, стрічки, ящики, газети.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Квітами у центрі Луцька торгували у болоті. ФОТО

9 березня на території квіткового ринку майже немає продавців. Одна продавчиня пояснила, що на свято базарники продали майже всі квіти. За її словами, продавці готуються до переїзду на нове місце - до філармонії.

Нагадаємо, квітковий ринок, який знаходиться у центрі Луцька, вирішили перенести на проспект Волі, до філармонії. На новому місці облаштовують п'ять стаціонарних контейнерів для торгівлі квітами.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
яка влада, такий і бардак. ви облаштували місце для торгівлі ? ви щось придумали з тим болотом ? і , врешті-решт , прибирання території - це обовязок комунальних служб. влада по-свинськи ставиться до людей, то якого відношення ви хочете до себе ?
Відповісти
Дурню. Вони повилазили і стоптали газон, на якому більше не буде рости трава
Відповісти
ти сам придурок. а їм що було, літати на тим газоном ? якщо у влади бракує клепки закрити той газон дощатим настилом, чи поставити смітники, то хто їм лікар ?
Відповісти
Мікола, по твоїх комкентарях чітко вимальовується картинка затятого долбой_ба, долдой_б, мІколка, це на все життя і допоки такі мІколи будуть, доти такі срачі і будемо мати...
Відповісти
Бидлоття,свині! До чого тут влада? Хіба мама винувата,що дитина дурнувата! Ах,справа комунальних служб!!?? Може за вами ще унітаз спустити,бо це робота прибиральниці!!! Чисто не там,де прибирають,а там,де не смітять!
Відповісти
прибирати в громадському місці - це робота прибиральниці. а не смітять тільки в моргу, бо нема кому. поїдь в цивілізовані країни і побачиш, де чисто
Відповісти
Це несанкціонований базар. Це сквер, якн азвати бидлоття, що повилазило на газон? Там буде рости трава? ЇЇ ж стоптали як стадо. Там торгують люди,які немають ні совісті ні честі. Вони що не можуть після себе прибрати?. Там давно пора їх розігнати і навести лад у тому сквері.
Відповісти
відсутність заборони - це і є дозвіл там торгувати.
Відповісти
Влада? То це виявляється Гунчик з Палицею винні що бидло не спроможне прибрати після себе? Що бидло не поважає одне одного і не любить місто в якому мешкає? І що весь патріотизм бидла полягає в вишиванці на Пасху і ДН? Чисто не там де прибирають,а там де не сруть! З себе треба починати,тоді і влада така як треба з'явиться.
Відповісти
помаж голову зеленькою. може допоможе. тій панській владі все треба зробити, а вони зроблять важку роботу - зряплату порахують. а ще в копачівці хатинку побудують на 1500 квадратів за важкозароблені гроші
Відповісти
А ще кажуть що старий ринок забруднює територію....люди то є свині....неважливо де....гадити людина любить.
Відповісти
В центрі міста на вулиці можна продавати квіти,якщо мати відповодний прилавок,що на колесах чи лоток! А прибирати після себе у нас люди не навчені!От якби штраф заплатили, то б швидко навчились!
Відповісти
А куди дивилась муніципальна поліція?Ось така безвідповідальність і призвела до такого бруду! .Щоб ти у Європі,слід володіти високою мораллю,виховати у собі почуття гордості і любові до своєї рідної землі!!
Відповісти
Бути у Європі українцям ще не скоро! .Міняти необхідно менталітет,виховувати в собі високу моральну поведінку,повагу до людей ,любов до при родини і до своєї країни!
Відповісти
Свині, ще засеруть і нове місце
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні