Квітами у центрі Луцька торгували у болоті. ФОТО

6
1
Квітами у центрі Луцька торгували у болоті. ФОТО
Рясні снігопади лютого і відлига на початку березня перетворила на болото територію квіткового базару у центрі Луцька на проспекті Волі

Торговці квітами не змогли розміститися зі своїм крамом на коротеньких алейках, вимощених бруківкою. Тож квіткарі розкладали букети і кошики прямо на брудну землю, підстеливши газети.

Деякі квіткарки торгували прямо на проспекті Волі. Представники муніципальної варти з розумінням ставилися до порушниць правил торгівлі. І представниці прекрасної статі безперешкодно торгували букетиками прямо на тротуарі.

Після торгівлі на території ринку в багні, втоптані ногами, лишилися залишки квітів, папери, стрічки та інші матеріали для упаковки букетів.

Теги: 8 березня
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хто їм дохтур? Ті хто зотів нормально працювати пішли до універмагу,а ті хто засранці - ті стоять в болоті. Думаєте легко з такими гавноз"ядами поруч жити?. Був сквер як сквер.Жили спокійно люди,априйшли от такі і спокій пропав. Поруч з будинками розвели гадюшник, а тепер ще й претензії пред"являють. Вони що податок платять на місто чи за вивіз сміття?. Могли б просто двірника найняти.
Відповісти
Усі нормально колись стояли під універмагом. Прийшов гавноз"яд Бик і усіх розігнав, це саме буде і з Старим ринком.
Відповісти
Яка влада ВО таке і усе в місті ВО
Відповісти
Єуропа! :) Не важливо свято чи як там, всерівно міська влада винна! Такі місця у місті повинні бути заасфальтовані або плиткою викладені, щоб коли зійде сніг не було болота і вода спокійно стікала, а якщо на все закриті очі і лише дерибан, то що ви хотіли...
Відповісти
Лучанин, там сквер. З доріжками. А оці квітникарі, стали на газонах. Що тепер газони асфальтувати?,
Відповісти
взагалі не розумію мешканців навколишніх будинків, вже давно потрібно було вночі знести нафіг ті палатки
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні