--> «Нам потрібен ревізор»: у Боратині бояться за дитячу їжу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Нам потрібен ревізор»: у Боратині бояться за дитячу їжу

3
-5
«Нам потрібен ревізор»: у Боратині бояться за дитячу їжу
В Боратинській ОТГ (села Боратин, Голишів, Новостав, Рованці) шукають контролера харчування у закладах освіти.

Про це написав Віктор Левандовський у Фейсбуці.

"Пропоную роботу. Посада: контролер харчування у закладах освіти Боратинської ОТГ. Суть роботи: постійно навідуватися в заклади в час прийому їжі та фіксувати (фото та складання актів) стан харчування. Фактично - все відбувається у першій половині дня, схоже на півставки", - йдеться у дописі.

"Важлива вимога: правильна громадська позиція, а саме - віра в те, що діти повинні повноцінно харчуватися, і від цього залежить їх розумовий розвиток, а значить майбутнє", - додав Віктор Левандовський.

Нагадаємо, мешканець села Боратин Луцького району Віктор Левандовський у соцмережі розкритикував обід у місцевій школі. Натомість чимало батьків школярів запевнили, що за таку ціну їжа нормальна. Через декілька днів автор допису Віктор Левандовський опублікував фото і написав, що у столовій дітям пропонують вже кращу їжу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що самим уже мізгів не хватає сказати що діти їдять, ви ще експерта з Москви запросіть. Що на місцях не має кому морду повару набити. Експерт по харчуванні треба ще один ЦНАП це клініка і кінець.
Відповісти
Від біткойнів вже зовсім "поїхав". Краще сином займись, поки правоохоронці ним не зайнялись, вихователь.
Відповісти
Щось немає в нього на сторінці такого. Якась фейкова новина проти Левандовського. І в Боратинську ОТГ входить набагато більше населених пунктів. А ті що ви перерахували, це колишня Боратинська сільська рада.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні