--> «Непосмачені макарони і несвіжа риба»: у селі під Луцьком батьки посварились через шкільний обід | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Непосмачені макарони і несвіжа риба»: у селі під Луцьком батьки посварились через шкільний обід

5
5
«Непосмачені макарони і несвіжа риба»: у селі під Луцьком батьки посварились через шкільний обід
Мешканець села Боратин Луцького району Віктор Левандовський у соцмережі розкритикував обід у місцевій школі. Натомість чимало батьків школярів запевнили, що за таку ціну їжа нормальна.

Суперечка розгорілась у Фейсбуці.

"Макарони непосмачені. Риба дивно вижарена, мабуть олія некондиційна, та й пахла риба несвіжим. Відсутній салат, який мав би бути по нормі (фотки нормативу прикладаю) - мабуть недодача їжі. Діти їжу масово викидають, як видно на відео, питав чому - кажуть що несмачна. Получається, що залишаються голодні", - йдеться у дописі Віктора Левандовського.

У коментарях під дописом розпочалось жваве обговорення. Деякі батьки зазначають, що за 15 гривень їжа, яку продають дітям у навчальному закладі, нормальна. Інші батьки натомість відповідають, що їжа з їдальні викликає сумніви.

"Шановні батьки, якщо ви в шкільні роки їли марципани то буть ласка дозвольте їсти червону рибу з макаронами. Батьки ви всі дорослі люди візьмуть 15 гривень і прохарчуйтеся, якщо вода мінеральна 15 грн виставіть свій обід за 15 грн. Дивіться реально", - Таня Конотопчик.

"Більшості батькам по барабану що їдять діти в школі...аби дешевше і щоб їх не чипали...але це неправильно щоб твоя дитина в школі спортила собі шлунок...це проблема ...", - Лена Зализнюк.

"От я і хочу на цьому наголосити-ну не можете за 15 гривень дати нормальну їжу-дайте менше, можна трошки гречки,але з маслом. Можна і макарони,якусь там вермішельку,але підливу або тєфтєльку. Що-ж вони ті мальки мають давитись тією глиною. Мій марципани дома не їсть,але батьки-згадайте себе малими-багато в нас в класі любили ті сухі макарони. Думаю що ні... То-ж треба мінятись, хоч трохи вискочити з того "совка", - Миша Залізнюк.

"Шановні!!! Скажу вам лиш одне,ви коли приводите дітей у школу прослідкуйте за ними,адже вони заходять до школи залишають свій портфель і відразу ідуть в Алтею та в магазин ВІО,купляють чіпси,пепсі. Я розумію що вслідкувати за ними неможна,але не потрібно звинувачувати шкільну столову,я згідний не все чудово якби хотілося для наших дітей,я за 11 років ні разу не втравився,живота мені не дуло. моя думка така,давайте своїм дітям тормозок з корисною їжею,якщо в столові така погана,і поясніть їм що чіпси і сухарики шкідливі,і через це їм болять животи!!!!!", - Василь Шевчук.

"деякі батьки не можуть кошти здати за один платіж на фонди, а ви ще піднімаєте мову про харчування. Бред", - Наталія Олійник.

Згодор автор допису Віктор Левандовський опублікував фото і написав, що у столовій дітям пропонують вже кращу їжу.


"Моя дитина навчається у цій школі 4 роки і ніколи не жалілася що годують несмачним чи не свіжим,але саме 15 січня прийшла і розповіла що рибу дійсно не їла,бо була на запах несвіжою. Це справді проблема,але це треба обговорювати не в соцмережах,а у школі з батьками,директором і постачальником продуктів,а не нападати на кухарів,які готують для дітей. Багато чого залежить від байдужості батьків,бо коли директор збирає загальношкільні збори де зокрема розповідає і про харчування і запитує чи всіх влаштовує,то нажаль саме у нашій школі батьків є одиниці,і кожного року майже одні і ті самі", - Людмилка Ткачук.

"Те, що 15 січня риба була не свіжою- це нісенітниця, тому що риба( молочний хек) завозиться замороженою і знаходиться в спеціальних упаковках. Риба завозилась 14 січня, тобто за 1 день до її приготування. Завіз був не лише у вашу школу, а ще й у 9 шкіл району, в жодній з яких не було скарг на даний продукт.
А може діти не хотіли їсти через те, що за свята відвикли від шкільної їжі?", - Надія Дацюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зважаючи на викладений зміст коментарів (граматика), спадає на думку, що батьки- дописувачі взагалі в школі не навчалися... :)
Відповісти
Те ж саме спало на думку... Мінімальні правила граматики не знають, що вони самі дітей навчити можуть
Відповісти
левандовський - чоловік судді таньки левандовської може дітям бутерброди з чорною ікрою своїм дітям давати в школу, якщо обіди не подобаються...
Відповісти
Шановний Всезнайко!Ви знаєте , що є відповідальність за неправдиві свідчення. Якщо Вас цікавить хто мій чоловік ,звертайтесь до мене ,я Вас познайомлю, і не зводьте пліток)
Відповісти
Але ж воістину є батьки підлизи навіть дітей своїх не шкодують. , А питання правильне ,нема чого дітей годувати як худобу краще менше але таке,щоб діти поїли
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні