Проблемний луцький хлібокомбінат за півроку заробив 12 мільйонів

0
5
Проблемний луцький хлібокомбінат за півроку заробив 12 мільйонів
Державне підприємство «Луцький комбінат хлібопродуктів № 2», яке має сотні мільйонів гривень боргу, протягом шести минулих місяців отримало прибуток обсягом 11,8 мільйона гривень.

Про це повідомили у відділі інформаційної політики ОДА, – пише IA ZIK.

Із серпня 2017 року на Луцькому КХП-2 працює інвестор, який представляє «Чортківський комбінат хлібопродуктів» Державного агентства резерву України.

Як повідомив директор департаменту агропромислового розвитку Волинської ОДА Юрій Горбенко, враховуючи ситуацію, яка склалася на КХП № 2, а саме – борг перед Державним агентством резерву України у розмірі 320 млн грн, – стабільно працювати підприємство могло лише за умови додаткового капіталовкладення.

Оскільки Держагентство є одним із головних кредиторів, прийнято рішення не відсуджувати ці кошти, а ввійти як інвестор.

У серпні минулого року уклали договір цілісно-майнового комплексу для продовження діяльності «Луцького комбінату хлібопродуктів № 2».

За півроку роботи підприємство отримало 11,8 млн грн прибутку від реалізації продукції. Витратили 13,7 млн грн, з яких 5,5 млн грн спрямували на виплату заробітної плати.

Нагадаємо, детективи Національного антикорупційного бюро України під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури затримали колишнього директора ДП «Луцький КХП №2» Степана Москвича за підозрою у розтраті зерна на суму понад 58, 81 млн грн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні