--> Луцькрада розірвала договір з підприємством, яке не прибирає сміття | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцькрада розірвала договір з підприємством, яке не прибирає сміття

2
2
Луцькрада розірвала договір з підприємством, яке не прибирає сміття
У Луцькій міській раді розірвали договір із МЖК через несвоєчасне вивезення сміття.

Про це стало відомо у середу, 7 березня, під час засідання виконавчого комітету Луцькради.

Зокрема, директор департаменту ЖКГ Юрій Крась зазначив, що з початку грудня МЖК систематично не виконують частину свої обов’язків.

«За цей період Луцьк вже вп’яте потерпає від сміття, це вже ста Нам треба розірвати договір і оголосити конкурс», - каже Юрій Крась.
Заступник Луцького міського голови Григорій Недопад каже, що ще з літа МЖК обіцяли придбати новий сміттєвоз, однак цього так і не зробили.

«Якось в нас так повелося, що напередодні великих свят місто потерпає від сміття. І тут знову, перед святом восьмого березня ми маємо проблеми із вивезенням сміття. Ми мусимо закрити ці проблемні питання. До вечора, максимум завтрашнього ранку Луцьк мусить бути чистим», - прокоментував заступник міського голови.

Секретар міськради Григорій Пустовіт каже, що лучани систематично пишуть у соціальних мережах та телефонують на гарячу лінію із скаргами на роботу МЖК.

«Якщо вони працюватимуть так, як працюють зараз – ми не будемо з ними співпрацювати взагалі. Тим більше, що в травні закінчується договір, а тому ми добре подумаємо, продовжувати його чи ні», - каже Пустовіт.

Нагадаємо, з проблемою не вивезення сміття підприємством "М.Ж.К." лучани зіштовхнулись ще на початку січня. Тоді на підприємстві пояснили, що у них серйозна поломка сміттєвоза.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Можна Жити Краще: звідки витікають сміттєві ріки луцького «М.Ж.К.»? МАЙНО СОВДЕПУ

Проте на початку березня лучани знову зіштовхнулись з горами сміття у дворах. А на підприємстві "М.Ж.К." вкотре пояснюють - зламалась техніка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це перемога!
Відповісти
Треба зі всіма"шарашкіними конторами", і ЖЕКами теж ,які не виконують умови договору,договір розривати!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні