Чому з луцьких дворів не вивозять гори сміття

3
0
Чому з луцьких дворів не вивозять гори сміття
З луцьких дворів уже кілька днів не вивозять сміття. На підприємстві "М.Ж.К." кажуть - зламались сміттєвози.

Переповнені контейнери зі сміттям і гори клунків з відходами навколо. Таку картину можна побачити у луцьких дворах по вулиці Гордіюк, проспектах Молоді і Соборності, - повідомляє Волинське телебачення.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Гори сміття та огидні голуби: з луцьких дворів знову не вивозять сміття. ФОТО

Лучанка Валентина Левчик проживає у Луцьку на вулиці Домни Гордіюк, 37. Жінка розповідає: знову біля їхнього дому – гори сміття.

"Вхід у під’їзд – і відразу смітники стоять. Ми не згідні з тим. Хай би їх трохи у сторону, хай би там смерділо, вибачте на слові. Бо влітку і вікно відчинити не можна. Я не знаю, як має бути і куди наша держава котиться", – обурюється жінка.

Сусідка пані Валентини – Юлія Подлєсная розповідає: обуренню від несвоєчасного вивезенням сміття уже немає меж:

"Постійно тут сморід, ніхто не приїздить. А буває, що часом приїздить і кажуть: "У вас заборгованість є по будинку, знаєте яка?". Немає заборгованості, ми все оплачуємо", - каже лучанка.

Натомість на підприємстві "М.Ж.К." пояснюють - зламалась техніка.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Можна Жити Краще: звідки витікають сміттєві ріки луцького «М.Ж.К.»? МАЙНО СОВДЕПУ

"Під час морозів замерзла система подачі повітря на сміттєвозі в Брищі. Все, що ми купуємо, ми купуємо за власні кошти, а не за кошти місцевого бюджету. Машинавже приїхала із-за кордону, єдине, що за неї треба розплатитися", - каже директор товариства "М.Ж.К." Валерій Ковалюк.

За його словами, нині у них лише один сміттєвоз. Можливо, до кінця місяця вдасться розрахуватися за нову спеціалізовану техніку, каже керівник підприємства.

Нагадаємо, з проблемою не вивезення сміття підприємством "М.Ж.К." лучани зіштовхнулись ще на початку січня. Тоді на підприємстві "М.Ж.К" пояснили, що у них серйозна поломка сміттєвоза.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
страждають вони від смороду, а більше нічим не страждажють! екологія в першу чергу страждає і т.п., діти, домашні тварини по тому сміттю соваються і потім до хати. ніхто не прибирає, двори засрані! А вони за свій ніс переживають, це жесть!((
Відповісти
Ці Укропівські бездари скоро доведуть наше місто до краху. Бридко дивитися на того самозакоханого в себе Поліщука який корчить з себе великого менеджера, а насправді є нездатним управляти навіть маленьким підрозділом комунального підприємства, не те що містом. Крім дерибану місто нічого не отримало від Укропівської шобли.
Відповісти
Міській раді не до сміття землю треба ділити а то скоро усіх розженуть
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні