Новини

Працівники «Цуманської пущі» заступилися за директора, якого побили у власному кабінеті

Працівники «Цуманської пущі» просять чиновників взяти під контроль проведення розслідування побиття в робочому кабінеті директора Ігоря Квача.

Про це говорили у п'ятницю, 23 лютого, в приміщенні районної ради міста Ківерці на зверненні працівників Ківерцівського національного природного парку «Цуманська пуща» за участі громадськості, - повідомили на сторінці "Ківерцівський національний природний парк "Цуманська пуща" у Фейсбуці.

Нагадаємо, увечері 21 лютого невідомі побили директора парку "Цуманська пуща" Ігоря Квача. Йому розбили голову пістолетом, побили і забрали якісь документи.

Працівники "Цуманської пущі" просять провести круглий стіл по проблемних питаннях становлення КНПП «Цуманська пуща» з залученням лісо- та землекористувачів, користувачів мисливських угідь, землевпорядних організацій, місцевих рад, для врегулювання спірних питань згідно чинного законодавства.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У директора «Цуманської пущі» - важка травма голови

"Люди просять зупинити необгрунтовані, безпідставні звинувачення, залякування, погрози щодо звільнення директора Парку з посади, що створює нездорову та напружену обстановку в діяльності Парку, для чого звернутися в Волинську обласну державну адміністрацію, Волинську обласну раду, Мінприроди України", - повідомили у прес-службі Ківерцівського національного природного парку "Цуманська пуща".

Раніше повідомлялося, що поліція відкрила кримінальне провадження за фактом побиття директора парку «Цуманська пуща» Ігоря Квача.