Новини

Депутат Соломатін хоче керувати луцьким басейном

Депутат Луцькради Аркадій Соломатін претендує на пост директора міського басейну.

Про це розповів начальник управління фізичної культури і спорту міської ради Юрій Волинець.

Слідом за скандалом із тендером щодо закупівлі очисника для води у КЗ «Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву плавання» почалися кадрові перестановки.

Нагадаємо, у кінці червня закінчився контракт із Віктором Самчуком, який 11 років очолював басейн. Тепер на цю посаду оголосили конкурс, а виконувачем обов’язків директора призначили заступника директора з навчально-тренувальної роботи Олену Дорофєєву.

До слова, саме її кандидатуру підтримує трудовий колектив установи. Працівники навіть написали звернення на ім’я в. о. міського голови Григорія Пустовіта з проханням дослухатися до їхньої думки.

Начальник управління з питань фізичної культури та спорту міськради Юрій Волинець також розповідає, що поки є три кандидати на посаду директора міського басейну.

Один з них – депутат Луцькради Аркадій Соломатін. Наразі він уже й пройшов співбесіду з заступником міського голови Костянтином Петрочуком. До слова, Аркадій Соломатін та Костянтин Петрочук – члени однієї депутатської фракції.

Зауважимо, остаточне рішення щодо призначення керівника басейну – за міським головою.

Читати також: «Одна ділянка під дачу, друга – мамі», – луцький депутат Аркадій Соломатін. ЕКЗАМЕН НА ЧЕСНІСТЬ