--> Слова про опіки шкіри і сліпоту мені «приписали», – директор луцького басейну про скандальний тендер | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Слова про опіки шкіри і сліпоту мені «приписали», – директор луцького басейну про скандальний тендер

3
-3
Слова про опіки шкіри і сліпоту мені «приписали», – директор луцького басейну про скандальний тендер
Директору луцького басейну «приписали» цитату про небезпеку очисної речовини, яку купили на тендері в київської фірми.

Про це у коментарі виданню «Волинь24» розповів Віктор Самчук, який на час проведення тендеру був директором басейну (у липні – закінчився трудовий контракт).

Нагадаємо, у Луцьку розгорівся скандал, пов’язаний з купівлею луцьким управлінням фізкультури і спорту очисника для міського басейну. Заступник Луцького міського голови Костянтин Петрочук «Волинським новинам» розповів: купили вдесятеро менше реагенту, а заплатили ті ж гроші.

У публікації містилася цитата Віктора Самчука, у якій він нібито стверджував, що «розчин гіпохлориту натрію марки «А» (який купили на тендері, – ред.) є сильним окислювачем, при попаданні на шкіру може викликати опіки, а при попаданні в очі – сліпоту».

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Мені зразу сказали: все домовлено», - директор київської фірми про тендер у луцькому басейні

Як виявилося, походження цієї «цитати», яку «Волинські новини» «приписали» директору басейну, йому не належить. Більше того, журналісти з видання навіть не зверталися за коментарем до Віктора Самчука.

«При правильному використанні гіпохлорит натрію марки «А» цілком безпечний. У всій цій ситуації навколо тендера мене як директора басейну цікавила тільки якість очисника, а не фірма, яка його постачатиме», – запевнив чоловік.

Начальник управління з питань фізичної культури та спорту міськради Юрій Волинець каже, що наразі триває службове розслідування.

«Комісія, яка проводить службове розслідування, тисне на мене, щоб комітет визнав свою провину у порушенні проведення тендеру. Хоча наша провина чи її відсутність ще не доведена, але мене і мого заступника вже позбавили премії за червень, нібито за невиконання розпоряджень», – каже посадовець.

Крім того, в басейні тривають і кадрові суперечки. Колектив басейну написав звернення на ім’я в. о. міського голови Григорія Пустовіта з проханням призначити на посаду директора Олену Дорофеєву – заступника директора з навчально-тренувальної роботи, кандидата в майстри спорту, яка має 11 років досвіду роботи у цій сфері.

У той же час, комісія лобіює кандидатуру іншої людини, у чиїй компетентності в управлінні спорту поки не впевнені. Кандидат на цю посаду мусить мати вищу освіту за спеціальністю і стаж роботи за фахом не менше як три роки.

«Щодо людини, яку на цю посаду пропонують, я поки не бачив диплома і не можу стверджувати, чи відповідає освіта кандидата цим вимогам», – каже Юрій Волинець.

Тетяна КУШНЕРИК (для «Волинь24»)
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ПРОСТО УКРОП ХОЧЕ ПРИСТРОІТИ СВОГО ДЕПУТАТА НА ТЕПЛЕ МІСЦЕ
Відповісти
Хай Петрочук слідкує за повітрям на дпз і гнідаві,а не за басейном,і менше приплітає пліток!
Відповісти
Заступник мера не повинен слідкувати за повітрям. На це є відповідні структури. А от в басейні бардак.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні