У басейні спортивного комплексу помер 32-річний український блогер

0
У басейні спортивного комплексу помер 32-річний український блогер
Популярний український блогер Юрій Ворожко помер у віці 32 років. Тіло чоловіка було виявлено в басейні одного зі спортивних комплексів у Кропивницькому.

Про це повідомляє Суспільне. Кропивницький.

Новину про смерть Ворожко підтвердив керівник комплексу Гарік Хачатрян. Також заяву зробила речник поліції області Віталіна Бевзенко. Вона підкреслила, що за попередніми даними смерть блогера була ненасильницькою.

"Під час огляду тіла видимих ознак насильницької смерті не виявили. Причину смерті встановлять в результаті проведення судово-медичної експертизи", - повідомили в поліції.

Дружина Юрія також підтвердила його смерть. На його сторінці в Instagram вона опублікувала сторіс, де пообіцяла повідомити деталі щодо смерті і прощання з покійним блогером.

Юрій Ворожко - популярний блогер, який публікував відео, в яких допомагав нужденним, оплачував покупки бідних пенсіонерів в супермаркеті, проводив соціальні експерименти та благодійні акції. За його діяльністю стежили понад мільйон підписників на YouTube, понад 500 тис. в TikTok і майже 200 тис. на двох сторінках в Instagram.

Один з останніх постів Ворожко в Instagram - фотографії з гендер-паті: блогер, його дружина та двоє дітей дізналися, що в їхній родині скоро з'явиться ще одна дівчинка.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні