Новини

Сотні жителів Індії скосила невідома хвороба

Одна людина померла, і більш як 300 людей, в тому числі кілька жінок і дітей, були госпіталізовані в Державну лікарню міста Елурі на півдні Індії з невідомої хворобою.

За непідтвердженими даними, ще 50 осіб проходять лікування в різних приватних лікарнях, повідомляє НВ з посиланням на індійські ЗМІ.

У пацієнтів з’явилося запаморочення, головний біль і симптоми епілепсії. Більшість зареєстрованих випадків були з регіонів Коббарі Тхота, Котхапета, Торпу Відхі і Арундхатіпета.

Заступник прем'єр-міністра і міністр охорони здоров’я Алла Калі Крішна Шрініваса повідомила, що зараз проводиться обстеження будинків, і ситуація знаходиться під контролем, додавши, що близько 170 осіб були виписані.

За її словами, сім пацієнтів були доставлені в Віджаяваду для кращого лікування, і їхній стан був стабільним.

«Зразки води, продуктів харчування і крові відправлені в лабораторію судово-медичної експертизи (FSL). КТ і рентгенограми постраждалих у нормі. Всім пацієнтам були проведені тести на COVID-19, результати виявилися негативними», — сказали лікарі.

«Пацієнти скаржаться на запаморочення і головний біль. Швидкість одужання хороша, і немає причин для паніки», — сказав районний лікар Державної лікарню міста Елурі, доктор Сунанда.