Новини

Італійські лікарі не будуть лікувати Рому Гальчика, який хворіє на 4 стадію раку

3-річний Рома Гальчик з Нововолинська, який хворіє на 4 стадію раку, лікуватиметься у Туреччині. Натомість італійські лікарі не змогли допомогти дитині.

Про це написала мама хлопчика Світлана Гальчик у Фейсбуці.

"На жаль, ми повернулись ні з чим. Вони не знають, що з нами робити, так як форма раку дуже агресивна. Ми з вірою в серці на порятунок, та з вірою у лікаря, з Мілана прилетіли в Стамбул, в Аджібадем. Сьогодні пройшли консультацію, здали аналізи і нас госпіталізували відразу і сьогодні починаємо пити і капати хімію", - йдеться у дописі.

"Я ВІРЮ, що допоможе, я ЗНАЮ, що ми переможемо, це тільки питання часу. Все. І крапка. І не хочу чути нічого іншого, тому що я не вірю ні в що, тільки в здорове майбутнє мого Роми. І якщо це шанс один на міліон, я його використаю", - пише Світлана Гальчик.

"Ромочка почуває себе добре, часом болить голова, він молодець, ні разу за всі дні перельотів, поїздок не плакав, а коли мені було сумно, він міцно обіймав і казав "мама, не переживай". Коли в літаку я трусилась від страху, він брав за руку і казав "мама, не бійся, це ж не страшно". І справді, я з ним нічого тепер не боюсь. Це стільки сили в цих рідних очах, він моя опора , він і є моє життя", - додала мама хлопчика.

Нагадаємо, трирічний Роман Гальчик повернувся із лікування в турецький клініці. 20 квітня мама хлопчика повідомила, що на жаль, пухлина залишилися і з’явилися три нових в різних місцях голови. Турецькі лікарі підтвердили діагноз українських лікарів - у нього 4 стадія раку. Згодом німецькі та іспанські лікарі відмовилися лікувати онкохворого хлопчика.

Допомогу на лікування можна перерахувати на картку ПриватБанку 5168757319064871 Юрій Гальчик (тато хлопчика).