Новини

«Дивіться на бидлотварєй, а не на мене», - волинський депутат, який їздив п'яним

Депутат обласної ради, який обирався від «Самопомочі» Олексій Панасюк, відмовився коментувати відсутність водійських прав та керування автомобілем в нетверезому стані, натомість «наїхав» на журналістів, мовляв ті пишуть неправду.

Про це він заявив у коментарі інтернет-виданню «Волинь24».

Нагадаємо, в ніч на 21 березня поліцейські зупинили авто депутата обласної ради Олексія Панасюка, який керував у нетверезому стані. Олексій Панасюк намагався уникнути освідування на вміст алкоголю та сховався у туалеті дитячого відділення. На депутата обласної ради склади протокол за 130 статтею адміністративного кодексу (керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння).

Раніше повідомлялося, що у мережі з'явилася відео освідування депутата обласної ради від "Самопомочі" Олексія Панасюка на алкогольне сп’яніння у Володимир-Волинському ТМО

«Не хочу нічого коментувати. Яка вам різниця? Нічого не хочу говорити. Та срань, яка робиться в пресі... Я нічого нікому не хочу говорити. Якщо людям на це все насрати, то кому це говорити? Мене це дістало! От ідіть подивіться на дороги, на всяке бидлотварєй, от на них дивіться! Я не хочу ніякої преси, бо я не довіряю пресі. Що хочете собі, те й пишіть», - резюмував обранець громади.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У волинського депутата за відмову від алкотесту відібрали водійське посвідчення

Передрук заборонено