Новини

«Хочу, щоб він сів»: донька лучанки, яку збили на смерть

Донька лучанки, яку на смерть збив автомобіль, хоче справедливого покарання для водія. Однак, жінка думає, що винуватець аварії може уникнути правосуддя.

Про це Інна Голосюк розповіла Волинь24.

Нагадаємо, 15 березня у Луцьку на вулиці Карпенка-Карого автомобіль Рено Дастер збив двох жінок-лікарів. Дві жінки переходили дорогу у невстановленому місці. Одна з них загинула на місці, інша – в реанімації з тяжкими травмами.

ВІДЕО МОЖНА ДИВИТИСЯ ТУТ

Донька загиблої Валентини Новосад Інна Голосюк каже, що дуже важко переживає смерть матері.

«Мама була для мене усім. Тепер на заспокійливих сиджу», - розповідає жінка.

З її слів, 24-річний винуватець аварії запевняє, що їхав зі швидкістю 50 кілометрів за годину і просто не помітив жінок, які переходили через дорогу, а відтак він нібито не винен.

Раніше повідомлялося, що у Луцьку поліція розшукують очевидців смертельної аварії, яка трапилася 15 березня. За фактом аварії відкрито кримінальне провадження.

Однак, донька померлої іншої думки. Жінка вважає, що водій їхав зі значно більшою швидкістю. На це зокрема вказує відео, яке опублікував у соцмережі лучанин Дмитро Лавренюк. На ньому видно, як за дві хвилини до аварії Рено Дастер їде містом із великою швидкістю.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Смертельна аварія у Луцьку: стало відомо, що з другою потерпілою

«У довідці з моргу було написано, що у мами – численні розриви внутрішніх органів, переломи скелету. Як там могла бути швидкість 50 кілометрів за годину?» - обурюється жінка.

«Водій прийшов на похорони і хотів, щоб я йому пробачила. Замість того, щоб сказати, що винний і кається, лише повторював, що не перевищив швидкість», - пригадує Інна Голосюк.

Вона каже, що рідні іншої постраждалої жінки претензій до водія не мають, адже він оплачує лікування.

«Я таки вірю в суд. Якщо справа не потрапить до суду, я зневірюсь в людей повністю і назавжди. За перевищення швидкості безсумнівно він має бути покараний і ув’язнений», - переконана донька загиблої.

«Вона 47 років була лікарем. Останні три місяці дуже жалілась, що перевтомлюється, бо їм надбавили години прийому. Мамуся працювала на повну ставку – кожного дня по 6 годин прийому, плюс виклики на дільниці. Я її вмовляла кидати працювати, але вона казала, що ще цей рік допрацює і досить. А тепер її не стало», - з сумом зазначає Інна Голосюк.

Слідчий Сергій Терлецький, який розслідує цю справу, наразі від коментарів відмовляється, посилаючись на таємницю досудового розслідування.