--> Забудьки принесли гроші і вибачились: чим закінчився скандал у луцькій піцерії | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Забудьки принесли гроші і вибачились: чим закінчився скандал у луцькій піцерії

13
12
Забудьки принесли гроші і вибачились: чим закінчився скандал у луцькій піцерії
Лучани, які втекли з піцерії, не заплативши за вечерю 800 гривень, вибачились і таки розрахувались із закладом.

Про це «Волинь24» розповіли у піцерії «Solo».

Нагадаємо, у луцькій піцерії мережі “Solo” четверо гостей зробили замовлення на більш ніж 800 грн, з’їли його – і пішли, не розплатившись. Адміністрація закладу вивісила фото хитрунів у Фейсбук.

Казус стався у піцерії “Solo” на проспекті Відродження, 5а у неділю, 21 січня.

Згодом працівники закладу опублікували у соцмережі Фейсбук фото гостей, які не розрахувались за вечерю.

“Ми сподіваємося, що завтра ці люди до нас прийдуть і розрахуються. Адже до нас телефонує багато людей, і повідомляють нам, що впізнали людей на фото, знають, як їх звати, і де вони живуть” – розповідала адміністратор закладу.

Зі слів працівників піцерії, у понеділок, 22 січня, один з членів компанії таки прийшов в заклад, щоб розрахуватись. Він заплатив повну суму, тож у піцерії вирішили не звертатись до поліції.
Теги: соло, піца
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шановні працівники "СОЛО" - сам часто відвідую Ваш заклад (хоча тепер правильніше сказати - відвідував), по-перше діє правило (нє пойман - нє вор) де ж Ви були коли люди виходили з кафе? - по друге - яким чином доведете що люди не оплатили замовлення? по третє - дуже низько викладати фото людей і інших клієнтів які відвідують Ваш заклад і просто залишились на фоні фотографій. Щось я не бачив у Вас у закладі надпису - ведеться відеоспостереження і фоткі будуть викинуті у фейсбук. Люди приходять до Вас відпочити а не для того щоб стати зірками інтернету!!! Особисто я б за таку Вашу поведінку звернувся б до суду за відшкодуванням завданої мені Вашими діями шкоди, і вважаю що позов був би задоволений.
Відповісти
Такий ви юрист, нє пойман не вор- хароша отмазка, якби в Україні за злочини відповідали тількі люди яких зловили на місці злочину булаби анархія сплошна. Теж мені юрист...
Відповісти
нормальний юрист і правильно все вам безголовим написав, бо якби ця компанія була розумнішою, то справді подали б позов до суду за відеонагляд без попередження, за викладення фото в інтернет, за наклеп, бо все що не має доказів є наклепом і влетіло б те "Соло", крім неоплаченого чека ще на гроші.
Відповісти
видно, що в універі навчаєшся... позов вмвчив.. а суть питання вивчив:::::::: паїли,Ю напили і втекли!!!!! Ти що, без мізків, кого вигороджуєш???
Відповісти
Цікава диспозиція... Адже 1) написано: сказали, що вийдуть з метою тютюнопаління; 2) довести, що не заплатили, - тим самим відеозаписом, де видно, що втекли не розрахувавшись; 3) обличчя інших відвідувачів - заретушовано; 4) напис про те, що ведеться відеоспостереження, якщо і був відсутній, то сьогодні - вже присутній; 5) також, якщо за кожним відвідувачем ходити до сортиру, то заклади відпочінку дійсно незабаром стануть схожі на виправні; 6) у разі виклику поліції ці недобросовісні відвідувачі мали б значно більше проблем, крім того, що на один день стали ньюзмейкерами... І взагалі, спроба захистити такого роду поведінку - шлях до набуття цим явищем масового характеру, так само, як наприклад, утеча з місця ДТП, яка раніше мала поодинокі прояви, а зараз - навпаки.
Відповісти
Людина чи люди, яким надали певні послуги в певному закладі, повинні розрахуватися. Це така ж істина, як встати вранці і почистити зуби. Цю суму в протилежному випадку поклали б на офіціанта. Судячи з твоєї конячої логіки і грамотності, гандон ти, а не юрист.
Відповісти
Сміх та й годі! Якісь малолєтки не заплатили, потім виставили їх фотки, вони злякались. і прибігли з вибаченнями. Я б ще доброго пєндаля кожному під сраку дала!
Відповісти
Робота офіціантів в соло незадовільна.
Щоб замовити страви, потрібно 20 хв чекати, а то інколи і кличеш.
А щоб розрахували, просиш ще 20 хв.
Не прибрати, не посміхнутись з таким лицем працюють , що більш туди вирішили не ходити.
Відповісти
а компашка вирішила і не платити)
Відповісти
З одног боку не хотіли створювати проблем відвідувачам з поліцією, з з іншого виставили це на суспільний осуд. В Україні є закони і законодавство ї, але все частіше навіть юридичні особи більше довіряють громадськості та соціальним мережам аніж державним структурам у вирішенні окремих питань, особливо коли для держструктур це зазвичай глухар. Нормальний метод, ще й дієвий. Для чого чекати пів року пошуків і рішення суду чи ін, коли можна по гарячих слідах без тяганини і створення документальних проблем вирішити питання яке все одно немає сенсу. Просто постраждають невинні працівники закладу, які зустрічають людей як гостей і довіряють їм.
Для команди піцерій"Соло" тільки побажання більшої уважності. А просто від мене поверніть начинку в піцу, а то відчуття що ви з кожним роком все більше обкрадаєте як і наша держава, не вибачайте свій авторитет!
Відповісти
Не піцерія а ригота!!!!ще і гроші хочуть здерти!!!
Відповісти
У Луцьку дві піцерії - Соло та Скоріні. Решта - від лукавого! Лояльне ставлення до клієнтів у Соло, може мати й такі наслідки. Але ж то життя. Панять, прастіть і атпустіть)
Відповісти
люди ви про що ??? ви справді вважаєте , що це нормально ?? нажетрись і піти ?? якщо вас щось не влаштовує не відвідуйте цей заклад !!! а якщо прийшли і виникло непорузуміння поясніть, вимагайте виправити щось, а тікати це ж не по людські!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні