--> «Сподіваємося, вони самі заплатять»: луцька піцерія уже вийшла на слід гостей-втікачів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Сподіваємося, вони самі заплатять»: луцька піцерія уже вийшла на слід гостей-втікачів

7
36
«Сподіваємося, вони самі заплатять»: луцька піцерія уже вийшла на слід гостей-втікачів
У луцькій піцерії мережі “Solo” кажуть, що після того, як фото гостей-хитрунів, які не розплатилися за обід, вивісили у Фейсбуці, до них зателефонувалобагато людей, які заявили, що знають втікачів, повідомили, як їх звати і де вони живуть.

Про це виданню Волинь24 розповіла адміністратор закладу Вікторія.

Нагадаємо, у луцькій піцерії мережі “Solo” четверо гостей зробили замовлення на більш ніж 800 грн, з’їли його – і пішли, не розплатившись. Адміністрація закладу вивісила фото хитрунів у Фейсбук.

Казус стався у піцерії “Solo” на проспекті Відродження, 5а у неділю, 21 січня.

“Сьогодні до нас прийшли чотири особи – два хлопці і дві дівчини. Зробили замовлення більш ніж на 800 грн. Замовили і суші, і піцу, і горілку, і пиво” – розповіла адміністратор.

За її словами, згодом, наївшись і напившись, гості сказали, що вийдуть на двір покурити. А по тому – зникли.

Адміністратор Вікторія додала, що у поліцію керівництво закладу вирішило не заявляти, натомість покликала на допомогу інтернет-спільноту: вивісила у соцмережу Фейсбук зображення гостей-хитрунів, зроблене на камеру відеоспостереження.

“Ми сподіваємося, що завтра ці люди до нас прийдуть і розрахуються. Адже до нас телефонує багато людей, і повідомляють нам, що впізнали людей на фото, знають, як їх звати, і де вони живуть” – розповіла адміністратор.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
36

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЯКІ ухажори -- ТАКІ й дівахи !
Відповісти
А скільки в нас стукачів....
Відповісти
Таке позорисько! Луцьк - мале місто, всі один одного знають! Фото на всіх сайтах!Позор нації!
Відповісти
При чому тут нація? В сім'ї не без уродів. Чого ти всіх судиш по чотирьом уродам? А власникам піцерії треба-було написати заяву в поліцію, тим більше що і фотки є, і можна знайти де живуть.
Відповісти
Що значить " стукачі" так за те що " ГОСТІ" досита наїлись і напились, а адміністратор і офіціант зарплати за той день не отримають. Люди схаменіться що ви пишите.
Відповісти
Аня , як тобі не соромно,я з тобою працювала і ніколиб не подумала що ти така .Тобі стид і ганьба.як після цього тобі довіряти.
Відповісти
Знаючи одного з них..не сильно здивувався,на його совісті значно більша сума грошей..і зовсім не один безкоштовний робочий день працівників.Ну радує тільки,що хороший має апетит!!

Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні