Трагедія у волинській родині: мати загинула в аварії, батько помер у лікарні

1
-3
Трагедія у волинській родині: мати загинула в аварії, батько помер у лікарні
Мешканець Володимира-Волинського Микола Циплюк, який тиждень тому разом з дружиною та трьома дітьми потрапив в аварію, помер у лікарні.

Про це Волинь24 стало відомо з власних джерел.

Нагадаємо, у суботу, 16 грудня, біля села Війниця Локачинського району Fiat виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з Honda Accord. В Fiat їхала родина Циплюків. Жінка Ольга загинула на місці, а її чоловік Микола отримав серйозні травми і тиждень пробув у комі. Так і не прийшовши до тями, 23 грудня чоловік помер.

Травмувались в аварії й двоє синів подружжя, одному з яких того трагічного дня виповнилось два роки, іншому – лише кілька місяців. Загрози їхньому життю немає.

Усе це сталось просто на очах у старшої доньки Ольги від першого шлюбу, якій ще не виповнилось й 12 років. Дівчинка була у свідомості і все пам’ятає.

Дітей заберуть тітка і бабуся.

Читати також: Смертельна аварія у день народження: мама загинула, чоловік і діти – у реанімації
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чужих дітей не буває. Тільки згадуть лише дітей ато. Здійснюють мріі шістнадцятирічним , які можуть самі працювати. Співчуття рідним а дітям сиротам нехай Бог помагає і небайджі люди.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні