--> Смертельна аварія у день народження: мама загинула, чоловік і діти – у реанімації | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Смертельна аварія у день народження: мама загинула, чоловік і діти – у реанімації

0
5
Смертельна аварія у день народження: мама загинула, чоловік і діти – у реанімації
Мама, тато і троє дітей, середньому з яких цього дня виповнилось два роки, їхали автомобілем до Луцька. Готувались святкувати дитячий день народження в гостях у бабусі, та в одну мить усе обірвалось.

У суботу, 16 грудня, Fiat, в якому їхала щаслива родина, біля села Війниця Локачинського району виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з Honda Accord. Що стало причиною аварії – слизька дорога, неуважність водія, випадок, наразі невідомо. Однак, вона повністю змінила життя сім’ї Циплюків. Жінка Ольга загинула на місці, її чоловік Микола – отримав надскладні травми і досі не прийшов до тями у реанімації, травмувались й двоє хлопчиків, одному з яких – два роки, іншому – лише кілька місяців. Загрози їхньому життю немає.

Та найжахливіше, що усе це сталось просто на очах у старшої доньки Ольги, якій ще не виповнилось й 12 років. Дівчинка була у свідомості і все пам’ятає. За її станом спостерігають медики. Відпускали з лікарні дівчинку лише на похорон мами…

Начальник організаційно-аналітичного відділу Володимир-Волинської міської ради, знайома загиблої жінки Ірина Ліщук розповідає, що наразі уся родина бореться за життя батька. Однак, лікарі ніяких прогнозів не дають, адже травми надзвичайно складні.

Ускладнює ситуацію ще й те, що у старшої дівчинки і молодших хлопчиків – різні батьки, тому, що буде з дітьми – невідомо.

«Дівчинка, попри те, що перебуває в шоковому стані, категорично сказала, що братиків не віддасть і буде ставити їх на ноги. Хоча вона й сама ще надто маленька», - розповідає Ірина Ліщук.

Після трагедії повернувся із заробітків молодший брат Ольги. Молодий чоловік ще не має власної сім’ї, але запевняє – дітей не кине.

«Оля була життєрадісною, активною дівчиною. Рано втратила матір і фактично з дитинства доглядала за братом і батьком, дуже відповідальною була. Коли всі в студентські роки йшли на танці, вона бігла додому перевіряти, чи брат підготувався до екзаменів. Дуже дружно вони жили. Оля закінчила педагогічний університет, викладала у школі для дітей з вадами слуху. Її все місто знало», - розповідає знайома померлої.

Наразі мешканці Володимира-Волинського просять допомогти родині Циплюків.

Переказати кошти можна на картку Приватбанку 5168757346354469, яка видана на ім’я Федорчука Віктора Володимировича (брата Ольги).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні