Хай ця клітка нарешті перетвориться на лікарню, - волинська журналістка про «інфекційку»

3
6
Хай ця клітка нарешті перетвориться на лікарню, - волинська журналістка про «інфекційку»
Волинська журналістка Оксана Петрук розповіла про тісні палати в інфекційній лікарні у Луцьку.

"Так хочеться, щоб в Україні до людей ставилися, як до людей. На півдня лишила дитину в інфекційній лікарні саму і її, з відносно просторої палати, де ми пролежали 5 днів, перевели в таку от "коробочку", - пише жінка на своїй сторінці у Фейсбуці.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Таргани, запах цигарок і синці від катетера: лучанка про інфекційну лікарню

За її словами, у палаті стояла ще залізна люлька для немовлят.

"Я попросила, щоб винесли, бо місця ні на крок. А чимало двомісних палат взагалі порожні, бо це "палати завідувачки", - розповідає журналістка.

Вона зазначає, що 18 грудня Волинська обласна рада призначила нового головного лікаря Волинської обласної інфекційної лікарні. Ним став Руслан Морочковський.

"Я вже не кажу про ремонти чи безплатну медицину, я просто хочу йому побажати, щоб під його керівництвом клітка нарешті перетворилася на лікарню", - пише Петрук.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та лікарня взагалі не потрібна. Там дуже мало профільних хворих. Це просто робота для тих, хто там працює і все
Відповісти
Зараз якраз лежу у ній. Палата на 3 ліжка квадратів 8. Бичків і тарганів не наблюдаю. Харчування паскудне. Лікування, як для мене зносне. Хоча при мені хлопця залікувати до реанімації. Коли просив щоб привели чергового лікаря в 18:00 х.й хто прийшов. На ранок кіпіш, я не думав, що їх тут стільки працює. Батько з братом того хлопця з'явились, піз.юліна почала діяти, але факт реанімація. Іншого хлопця теж 12 днів тримали і виписали з діагнозом "х.й його знає". Медсестри і санітарки роботу виконують нормально. Лікарі не впевнений.
Відповісти
Нічого нормально там нема. Єдине лікування там - це Божі молитви. Лікаря не дочекатись, медсестри некваліфіковані. Санітарки все що можуть-роблять, але там шварби старіші, ніж сама лікарня(((
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні