--> Таргани, запах цигарок і синці від катетера: лучанка про інфекційну лікарню | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Таргани, запах цигарок і синці від катетера: лучанка про інфекційну лікарню

2
19
Таргани, запах цигарок і синці від катетера: лучанка про інфекційну лікарню
Лучанка розповіла, як в інфекційній лікарні по стінах повзають таргани, смердить тютюновим димом, а після катетера на руках лишаються синці.

"На днях я з донечкою, три з половиною років, потрапили в інфекційну лікарню, а саме у Відділення крапельних інфекцій №1 Волинської обласної інфекційної лікарні", - пише Ольга Теребенець на сторінці "Луцьк то є Луцьк" у Фейсбуці.

Матір з дитиною розмістили у кімнатці 1,5 м на 2 м. За словами жінки, з тіснотою та незручним ліжком можна було змиритись.

"Та по підвіконню, батареї на наших речах почали бігати таргани! В інфекційній лікарні! Таргани з легкістю можуть переміщуватись між поверхами, вони здатні переносити збудники багатьох хвороб та розносити яйця небеспечних гельмінтів", - зазначає лучанка.

Вона додає, що в туалеті та ванній кімнаті після 20-21 години смердить тютюновим димом.

"Медперсонал некваліфікований. Моїй донечці ставили два катетера, а синці залишили як після десяти. Перший, перестав працювати через два дні, після того, як під'єднали крапельницю, моя донечка почала дуже плакати і казати що їй пече. Медсестри сказали, що це нормально, а розмотавши бинт, я побачила, що рука почала набрякати", - обурюється матір.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «У стінах дірки, як після обстрілу», - лучанка про інфекційну лікарню

Вона розповідає, що другий катетер не могли поставити 30 хв.

"Коли медсестра почала вводити антибіотик силою, а ручка знову набрякати, моє терпіння луснуло. Я написала відмову і ми поїхали до дому з жахливими синцями та нічними жахіттями", - підсумовує Ольга Теребенець.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
19

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тільки таргани? Там ще миші в ночі бігають.
Відповісти
Ми теж там лікувались нам було 11 міс. Я ридала гіркими сльозами нам зробили 8 дирок і немогли поставити катетер мене виганяли а потім я ставала рогом і теж переставляли катетер вже при мені бо коли я зайшла то моя дитина сиділа на акушетці і так траслася що її сильно підкидало а медсестри сміялися з неї.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні