Лучанка Ліза Яковенко вийшла у суперфінал шоу «Голос.Діти»

0
-5
Лучанка Ліза Яковенко вийшла у суперфінал шоу «Голос.Діти»
Учасниця дитячого талант-шоу "Голос.Діти 4" лучанка Ліза Яковенко вийшла у суперфінал і продовжує боротьбу за повну перемогу.

Фінал вокального шоу на телеканалі «1+1» показали 17 грудня.

Переможців фінального етапу визначали глядачі шляхом телефонного голосування.

Дівчина виконала пісню Тіни Кароль "Ноченька".

"Лізин феномен у тому, що ця чарівна дівчина яку б вона не обрала пісню, яку б їй не дали пісню заспівати, вона це зробить абсолютно по-своєму. Я пізнаю її вокал серед мільярдів голосів. І це дуже круто, це ексклюзивно. І хай кажуть, що у шоу-бізнесі це не прокатить. Це не так... Залишайся такою і нікого не слухай", - звернувся до учасниці тренер Дмитро Монатік.

"Це було дуже чуттєво. Такий важкий був шлях наших стосунків. Ти була особливою навіть для мене. Я не знала, який знайти підхід до тебе. Я дуже вдячна тобі за навчання, тому що довірилася твоєму смаку, твоєму погляду, тому, як ти бачиш себе, свій світ. Він дуже такий чуттєвий, тонкий... Ти неймовірно красива і зовні, і всередині, і твій голос просто неймовірний... Таке є висловлювання, що талант - це Божа іскра, яка зазвичай запалює саму людину талановиту. Але коли вона палає цією пожежею, вона освітлює шлях іншим. Я тобі вдячна за це", - так емоційно підсумувала спільну працю у проекті тренер Наталія Могилевська.



Після цього Ліза Яковенко, ще одна учасниця Катерина Манузіна та їхня наставниця Наталія Могилевська заспівали разом пісню "Місяць".



Таким чином, Ліза Яковенко боротиметься за перемогу у талант-шоу "Голос.Діти" із Олександром Міньонком та Данелією Тулешовою.

Нагадаємо, 14-річка лучанка Єлизавета Яковенко відзначилася найнижчим голосом в історії проекту.

У другому етапі шоу «Голос. Діти» Ліза Яковенко зійшлась у поєдинку з двома хлопцями. Вони разом заспівали пісню гурту «Океан Ельзи» «На небі». Тренер Наталія Могилевська дала дівчині право йти у наступний етап.

У «нокаутах» лучанка виконала пісню Maybe I Maybe You. Вона шокувала суддів та глядачів потужним виконанням та самовіддачею.

Читати також: «Багато хто не сприймає мій голос», - лучанка, яка підкорила суддів на «Голосі країни»
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні