«Як путінці, вирішили пограти м’язами» - організатор «ностальгічного шабашу» про скандал у Луцьку

9
3
«Як путінці, вирішили пограти м’язами» - організатор «ностальгічного шабашу» про скандал у Луцьку
Ті активісти, які заборонили показ фільму “Право на крила” про радянських льотчиків, діяли “більшовицькими” методами – вважає керівник громадського формування “Волинський щит” Ігор Левчук.

Нагадаємо, 25 листопада У Луцьку зірвали показ фільму "Право на крила": активісти, які це зробили, заявили, що у день вшанування пам’яті жертв голодоморів неприпустимий показ фільму про радянських льотчиків.

“Зграйка молодих і нерозумних партійних нео-більшовиків в камуфляжах, зірвала перегляд історичного, абсолютно не ідеологізованого фільму. Фільму про славні сторінки нашої військової історії, історії льотчиків луцького 806 авіаполку. Саме того полку, який перший в Незалежній Україні, на чолі з своїм командиром - полковником військовим льотчиком Олександр Мурзіним, прийняв присягу на вірність їй на початку непростих 90х. Про це сьогодні сивочолий воїн заявив публічно і гідно, відповідаючи на приниження, що вчинили учасники цього нео-більшовицького шабашу”, - написав Левчук у Фейсбуці.

“Історія повторюється, без правильних висновків. Більшовизм не зник. Він просто сховався під національні і партійні прапори та чекає свого моменту”, - додав Левчук.

“Багато років піднімаючи практично питання знищення української культури та історії, мародерства і галопуючої корупції, я ні разу не бачив цих «патріотів» на барикадах. Лише вічні селфі з прапорами, на фоні могил минулої війни і п’янки”

“Де ці «патрійоти», коли дерибанять землю, викидають цвинтарі, грабують бідних і обездолених, руйнують історію… УКРАЇНСЬКУ історію. Де?? Щось жодного не бачив пікетів, мітингів, чи зриву сесії, чи… А тут, як путінці, вирішили пограти м’язами на фоні старих, жінок і дітей” – вважає організатор перегляду фільму “Право на крила”
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Де цей Левчук, патріот, коли дерибанять землю і все таке ? Чи може він синагогу відновить, потім російську і польську історію, от такі пустодзвони будуть ще тут розповідати
Відповісти
Левчук при всі випадгах знищення історичного Луцька є, свободи камінькашмарської там не видно. Тільки не треба про фронт, бо виходить що вони воювали , що б тут встановлювати націоналістичну диктатуру і принижувати людей.
Відповісти
левчук - це лицемірна істота. Якщо ти укрпатріот, то чому не на фронті з путінцями? а ховаєшся в тилу як остання проститутка.
Відповісти
http://www.volyn24.com/news/81371-luckyj-deputat-svobodivec-fedik-za-piat-misiaciv-zarobyv-miljon--deklaraciia я так розумію, Ваш кумир, ці статки на фронті заробив
Відповісти
Це хвора на голову людина яка навіть катує своїх дітей.Де служби?його або в дурку або в тюрму
Відповісти
у нього вже нема дітей, він їх з'їв.
Відповісти
Чия б корова мукала ..Чергове бла-бла прихвостня недобитого комунізму
Відповісти
Правильно каже.. Ті кончені пацріоти тільки там рисуються де можуть погавкати не боячись схватити по писках..
Відповісти
Рамси дурнів з придурками, м'яко кажучи. Що "тверезомислячий" таваріщ Левчук, що неонацист "партайгеноссе Д'яченко - два чоботи пара на не дуже чистих ногах. У обох нездорові погляди й вождівський блиск у очах. В ситуації нема жодного раціо - винні всі. Організатори "кіна", що не погребували на третьому році війни клянчити якесь совкове ретро у раша-кінофонду, а також невдало вибрали час для такого заходу (як і організатори решти сумнівних заходів у той день). Погано мімікруючі під націоналістів неонацисти з Д'яченком на чолі та барижна " свободка" зі злодійкуватим Ф(п)єдіком - на "отставніках" тренуються будувати україніше рейх, а потім підуть лучанам черепи замірювати на відповідність "арійській расі"? Клоуни одні з другими.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні