П'яний поліцейський їхав на великій швидкості: нові подробиці смертельної аварії у Нововолинську

1
-1
П'яний поліцейський їхав на великій швидкості: нові подробиці смертельної аварії у Нововолинську
Т.в.о. начальника поліції Нововолинська Сергій Галащук заявив, що обставини справи резонансної ДТП будуть розслідуватися об’єктивно на неупереджено.

Про це він сказав у суботу, 25-го листопада на брифінгу, - пише Буг.

Нагадаємо, що 24-го листопада о 18:45 у Нововолинську сталося смертельне ДТП. В результаті трагедії загинула людина.

Раніше повідомлялось, що винуватцем виявився працівник карного розшуку Нововолинського відділу поліції. Встановлено та підтверджено, що водій BMW, який скоїв наїзд, перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Поліцейському оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Чоловікові "світить" від 3-х до 8-ми років позбавлення волі.

На даний момент він знаходиться в лікарні у спеціальній палаті під конвоєм. У нього зламана рука та нога. Нині вирішується питання про обрання щодо нього запобіжного заходу.

Усі учасники ДТП встановлені. Водій “Лади”, який загинув на місці події, працював головним інженером ДП “Нововолинськводоканалу”. Галащук висловив свої співчуття родині загиблого 67-річного чоловіка.

Підтвердили, що водій та пасажири BMW усі є працівниками карного розшуку. Серед них був і начальник управління. Однак, відповідальність за наїзд буде нести лише водій, інші поліцейські є просто потерпілими.

Водій – 23-річний оперуповноважений управління карного розшуку поліції. Займає дану посаду півтори роки. За словами начальника роботу виконував сумлінно. На робочому місці не було порушень.
Швидкість, з якою рухалося BMW будуть встановлювати експерти. Попередньо підтвердили, що автомобіль їхав з перевищенням швидкості.

У зв’язку із поганим самопочуттям покази у винуватця ДТП поки не беруть. Те ж саме стосується і пасажирів, які знаходилися разом з ним в автомобілі на момент трагедії. Як каже Галащук, водій BMW пояснив наступне:

“У свій законний вихідний відпочивав із друзями. Побачив колег по роботі і вирішив підвезти. Перед аварією пішов на обгін буса, не справився з керуванням та боком влетів в зустрічний автомобіль”, - каже він.

Керівник поліції прокоментував також чому пасажири BMW втекли з місця події. За його словами вони самостійно направилися в лікарню для надання їм медичної допомоги. У всіх зафіксовані тілесні ушкодження. Двоє з них було госпіталізовано.

Галащук також зауважив, що з приводу цієї ситуації буде проведено службове розслідування. Також буде вирішуватися питання про можливе притягнення пасажирів до відповідальності за ст.135 Кримінального кодексу України – залишення в небезпеці.

Розслідувати обставини справи буде Нововолинський відділ прокуратури.

Дана ситуація не вплине на роботу поліції Нововолинська, – заявив Галащук. Також він запевняє, що не збирається йти з посади і готовий навести порядок в місті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ужe починають помалeньку свого відмазувати. Якщо він півтора року був дійсно сумлінним працівником, то нe міг він сісти за кeрмо п“”яний в хлам. Впeвнeна, що і промілe трохи занижeні, та й ,сумнівно , що начальника він нe послухав, нe віддав кeрмо. А тe, що його пасажири, знаючи його щонаймeншe півтора року, нe зрозуміли, що він п“”яний, означає однe: вони були щe дужчe п“”яні. Якби нe ця смeрть, то цe би всe тихeнько спустили на тормозах
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні