Мама з хлопчиком, якого покинули через ремонт, переїхала у Чернівці

6
4
Мама з хлопчиком, якого покинули через ремонт, переїхала у Чернівці
Мама з хлопчиком, якого батьки через ремонт змушені були віддати до Луцького дитбудинку, деякий час житиме у Чернівцях.

Лучанці Ользі Міщук разом з дворічним сином, історія якого недавно схвилювала волинян, запропонували деякий час пожити у соціальному центрі для матері та дитини "Мрія Марти", що у Чернівцях. Допомогу луцькій родині запропонувала засновниця центру благодійниця Марта Левченко.

Про це повідомила Марта Левченко у Фейсбуці: "Знайомтеся) наші новенькі у Центрі доброти) Мама Олічка і Макс! Забрали малюка з Луцького дому малютки) тепер вони з мамою разом) Все буде гуд)".

Жінка поділилася світлинами Максимка та його мами.



Завдяки волонтерам, які взялися допомогти маленькому Максимові вберегти родину, молоді батьки отримали суттєву підтримку. Батькові Вікторові Кошкаряну запропонували роботу. Мама вчитиметься доглядати за сином у центрі для таких же неблагополучних батьків.

Днями волонтери відправили Ольгу з Максимком до Чернівців, разом із тим для центру "Мрія Марти" зібрали чимало овочів та дитячого одягу.



ЧИТАТИ ТАКОЖ: Батько дитини, яку «покинули» через ремонт, показав свій дім

Нагадаємо, Віктор Кошкарян та Ольга Міщук, не маючи нормальних умов проживання, віддали дворічного сина до дитбудинку. Небайдужа лучанка помітила Максимка в інфекційній лікарні, куди він втрапив, бо захворів. Жити з дитиною молоді батьки не мають де. Певний час сім'я мешкала на квартирі, через скруту змушена була повернутися до батьківської хати, яка в жахливому стані.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не розумію, а чому родині не запропонували Волинський обласний центр соціально- психологічної допомоги. Як можуть волонтери знати, які є заклади у Чернівцях, і не знати що є на Волині???
Відповісти
А чому ви не підняли свою п'яту точку і не порадили,коли оце все почалося?! А зараз висловлюєте претензії до волонтерів. Вони допомагають,поки ви сидите в інтернеті і патякаєте
Відповісти
Молодець, Лучанка, 5 з плюсом! вже підхарили такі анонімні умніки
Відповісти
Як лeгко сказати — "хвора на голову", "в Ліпіни іі". А дитину хто, ви будeтe виховувати? Бачили, що в інтeрнатах робиться? Щe щастя, що самe туди потрапили. Там і підтримають, і навчать багато.
Відповісти
Знаю цю дівчину особисто.Не легка в неї доля була.Дитинства не було,але дуже хотілося б щоб вона навчилася доглядати за своїм маленьким Сонечком і не повторювала помилок своїх батьків.
Відповісти
Спаси Господи і благослови цю сімю і всіх добрих людей які прийшли їм на поміч
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні