--> «Батьки постійно навідуються до хлопчика», - волинський лікар про «покинуту» дитину | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Батьки постійно навідуються до хлопчика», - волинський лікар про «покинуту» дитину

12
3
«Батьки постійно навідуються до хлопчика», - волинський лікар про «покинуту» дитину
Батьки 2-річного Максимка, якого самі ж здали у дитбудинок, постійно навідуються до хлопчика.

Про це розповів головний лікар Волинського обласного спеціалізованого Будинку дитини Володимир Алейніков.

Нагадаємо, у Луцьку батьки здали хлопчика в дитячий будинок, бо вдома, начебто, роблять ремонт.

За словами Володимира Алейнікова, 2-річного Максимка привезли у дитбудинок 24 травня цього року.

«Хлопчик знаходиться у нас за заявою батьків у зв’язку з неналежними побутовими умовами. Хлопчик хороший, активний. У нього є мама, тато і бабуся, які постійно до нього навідуються. Я б не сказав, що вони покинули дитину і не ходять до неї», - зазначив Володимир Алейніков.

У середу, 19 жовтня, хлопчик захворів застудою, у нього підвищилась температура, тож дитину відправили на лікування в інфекційну лікарню.

«У Максимка є все необхідне. Допомогли і небайдужі люди, які принесли йому багато подарунків», - розповів головний лікар дитбудинку.

Володимир Алейніков наголосив, що нині про позбавлення батьківських прав не йдеться, адже рідні Максимка самі звернулися за допомогою і часто приходять його відвідати.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо такі хороші батьки,чому дворічна дитина сама в лікарні???
Відповісти
Ну дуууже хороші батьки....
..
Відповісти
Такі ж хороші, як Алейніков. Можливо, й трохи кращі.
Відповісти
А ти хоч Алейнікова знаєш чи просто балабол.
Відповісти
Не балабол. Це алейніков балабол. Знаю його давно і дуже добре. Ще з часів його студенства. І знаю, які це "лікарі" - Алейнікови.
Відповісти
Батькі навідуються рідко. Є внша проблема,дітей сиріт в інфекційній лікарні немає кому доглядати! Малий сам лежить в ліжечку постійно,до нього не пускають волонтерів і самі не доглядають! Ніхто не знає коли він ів і т.д. Нажаль це не перша ситуація. Чомусь ні інфекційна ні дит.будинок не думають за дітей які лежать самі в лікарні у 2 роки! Вже була нашумівша історія з хлопчиком,якого в кінці кінців всиновили самі волонтери які за ним доглядали.Але ця історія нічого не виправила,і бідні сирітки які попадають в інфекційну лежать самі і нікому до них немає діла! Лікарі та директора переживають лише за розголос і щоб про них погано не думали,видумують історіі начебто за дітьми добрий догляд і т.д. Жаль тільки,що за самих дітей ніхто не думає
Відповісти
Чому ж тоді мама не лишилась з ним ночувати?! Дитині необхідна турбота особливо, коли воно хворе! Нагодувати, потримати катетер, коли хлопчика капають, та пригорнути і зігріти материнським теплом кінець кінців! Де та мама???? І взагалі, чи варта вона того, щоб так називатись?!
Відповісти
Наша влада завжди буде прикриватись гарними фразами і сипати пісок в очі! До дитини не пускають, персонал налаштований агресивно, мати відмовляється бути з дитиною, а тут така класна «райдужна» стаття! Реально соромно і прикро за це все! Бідна дитина одненька закрита сидить, а відвідати не можна! Бо ж це зіпсує і без того зіпсований імідж інфекційної! Вони переживають за свою шкуру, а на таких дітей всім байдуже! Це треба міняти з верхів! Поки наша влада не зацікавиться благополуччям таких янголят нічого не зміниться! Але всі думають як би менше потратити грошей і більше розпіаритись! А це не вигідна інвестиція і слави багато не заробиш! Хоча вдячність була б безмежна і до карми вони б собі солідно прибавили!
Відповісти
Це не стаття, а кілька ганебних, брехливих слів від знахаря алейнікова, який прикриває злочини, сирітство, безкарність. В його так званому "закладі" ніколи не виросте повноцінна дитина. Виросте злочинцем, злодієм, бездушною людиною. Дітям потрібні мама, тато, дідусі і бабусі. Коли цей "лікар" починає розповідати про те, яку благородну роботу він виконує, то в мене зявляється блювотний рефлекс.
Відповісти
Волинь24 дайте номер телефону батьків! Ми хочемо з ними зустрітися!
Відповісти
Ще зустріньтесь з лікарем.
Відповісти
Алейніков хороша людина
А та тура мама Оля повна держагентства
Батько Вітя Кончене чмо...
Таким випадкам дітей не можна давати
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні