--> У Луцьку батьки здали хлопчика в дитбудинок, бо роблять ремонт | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку батьки здали хлопчика в дитбудинок, бо роблять ремонт

35
1
У Луцьку батьки здали хлопчика в дитбудинок, бо роблять ремонт
У Луцьку батьки здали хлопчика в дитячий будинок, бо вдома, начебто, роблять ремонт.

Про це написала Віка Костецька на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Привезли тільки що в лікарню хлопчика з дитячого будинку. Батьки його здали рік тому бо робили ремонт і забирають по цей час. Такий гарненький,спокійний хлопчик. І ще й до того всього сьогодні у нього день народження Йому сьогодні 2 рочки", - йдеться в дописі.

"Його "батьки" не позбавлені батьківських прав, в них просто немає умов для прожиття дитини. Мати, зі слів працівників лікарні, пропаща людина! Батько інколи навідується до дитини", - зазначила жінка.

Жінка просить допомогти всіх небайдужих людей.

"Допоможіть хлопчику ліками, іграшками,смаколиками або просто увагою! Можливо, хто може, безпосередньо в Інфекційній лікарні поцікавитись перебігом лікування дитини, адже він зовсім саменький лежить в боксі біля холодної стіни. Звати цього маленького ангелочка Максимко. Дитина знаходиться в Волинській Обласній Інфекційній лікарні в крапельному відділенні на 2 поверсі. В нього зараз респіраторна інфекція, йому потрібні ліки", - додала авторка.

Натомість головний лікар Волинського обласного спеціалізованого Будинку дитини Володимир Алейніков розповів, що хлопчика здали у дитбудинок тимчасово, через відсутність належних умов удома. До нього постійно навідуються батьки, а у лікарні Максимко має все необхідне.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Куди дивляться соцслужби? Як це розуміти? За що отримує зарплау Ліна Галан і ко?
Відповісти
Батьки не позбавлені батьківських прав, дитину здали. А дитячі гроші тоді вони й далі отримують чи як?
Відповісти
Звичайно отримують. Ще і на Відродження 4 такі ж. Лише вони отримують та пропливають.
Відповісти
А в якій палаті хлопчик лежить?в мене донечка в цьому ж відділенні лежить.який розмір (ріст) одягу в Максимка?може я зможу допомогти одягом.
Відповісти
В які дні можна до нього потрапити,і в який час ??
Відповісти
Хоч назви ліків напишіть розбірливо!! а то хоч би і хотів купити, то крім шприца і нурофену нічого не зрозуміло! Лікарі! Майте совість! Пишіть як люди, а не так, аби тільки каралюки на листку були!
Відповісти
Нас пустять до нього у віділення? що можна чому з продуктів?
Відповісти
Нас не пустили ((
Прийшли з солодощами хотіли побачити цього хлопчика,але сказали що в нього є батьки,щоб ми більше не приходили....
І де ж ті батьки!!!??Як таке маленьке чудо саме-самісіньке в лікарні!!!!
Відповісти
цефотаксим,лоферобіон свічки,риназолін дитячий,но-соль,АСС,йогурт,шприци,нурофен
Відповісти
З ким можна зв'язатись щоб передати щось? 0936210121
Відповісти
Більшість цих речень правда,але всежтаки є деякі неправдиві слова.Я мати цієї дитити хочу зауважити всіх читачив що дитина ненуждена увашій підтримці,я сама можу і буду дитивитись за ним.Якщо всештаки маєте бажання та змогу підтримувати нашу сім'ю вданій проблемі звоніть особисто до мене 0996467659 мама Оля.
Відповісти
Це тому ви вже рік дитину в інтернаті тримаєте, бо маєте таке бажання за ним дивитись? Люди хочуть допомогти конкретно дитині, а не підтримувати всю вашу сімейку
Відповісти
Мати, чому ж ви не з ним, коли йому так треба підтримка? Чому він сидить самий у цьому металевому холодному ліжку??!?
Бідна дитина, що вибрала таких батьків тай годі! Дай Бог їй чогось хорошого у майбутньому!
Відповісти
і ви ще маєте совість свої телефони писати?????Може ми всі тобі ще на ремонт скинемося,одне радує,що Бог все бачить!!
Відповісти
або дзвоніть до батька дитини 0506444832 тато Віктор
Відповісти
Ще й тато теж об'явився, почувши про халяву.
Відповісти
Може,совість проснеться а батьків після опублікованого допису і бажаючих допомогти!!! Вірю,що проснеться! Але в мене не вкладається в голові,як це цілий рік не забирати дитятко?!
Відповісти
Мама і тато про який догляд ви взагалі говорите????? Влітку лежала в лікарні з вашим Максимком .ви прийгли на 10хв принесли пачку марії.Коли сказали побути біля нього у вас не було часу. цілолобово він САМ в боксі.
А на ніч з дитиною залишитись слабо? І цілий день просидіти і міряти йому температуру??????

Вистачає наглості таке писати
Немає слів
Відповісти
Доречі мама тоді казала працює волонтером. Цікаво як можна комусь допомагати а свою дитину залишити в лікарні хвору без нагляду??????
В нього може піднятися температура а оскільки біля нього нікого немає то і бити на сполох теж нікому. Дитина цілу ніч так може горіти.....
Відповісти
Жах, на що дивляться лікарі, ну не хочте до дитини пускати то речі передайте, бо з такими батьками дитина буде гола й боса. В мене одне питання: ЯК??? Як можна залишити свою дитину на рік Бог зна де і в яких умовах, і після цього ще оправдовуватись в коментарях. Та побоялись би Бога, як вам не соромно, ще й просити про допомогу сім'ї а не дитині, оце люди мають вам старатись?? Люди навпаки хочуть дитину спасти від вас!
Відповісти
і маєте совість номери тут псати,???Може вам дружно на ремонт скинутися????
Відповісти
То до нього пускають чи ні?
Відповісти
Не пускають і передачу брати не хочуть. Я сьогодні була там,завезла дитині теплий одяг,іграшки,пряніки,йогурт,сік і сирочки дитячі. Ледве впросила медсестру щоб взяла. Каже все в нього є...
Відповісти
Не розумію, чого такі черстві й бездушні лікарі й медсестри в тій нещасний лікарні? До дитини нікого не пускають, і самі Посидіти з ним не можуть і не хочуть, бо "багато" роботи, ми як лежали влітку, то бачила я їхню роботу: то на посту сидять купкою, "язиками чешуть", то вийшла в коридор когось розваги, а там голо й пусто, всі вимерли, сидять по кабінетах "чаї ганяють", а посидіти біля самотнього хлопчика нє-нє!! ви що "ми всі зайняті", тоді пускайте до нього небайдужих людей, якщо самі такі супер-пупер ((!
Відповісти
Як можна допомогти дитині напряму? Так шкода малечу...((
Відповісти
посадити б цих батькiв у клiтку, разом з головним лiкарем, зi слiв якого там все чудово, щоб посидiли з тиждень з повними штанами i не мали в кого iсти, пити попросити, то б не розказували бiльше казок людям.
Відповісти
Батьки,які і віддали з певних причин дитя у спецзакдад принаймі повинні цікавитись цим дитям.МАма,яка так любить свою дитину повинна була б знати,що дитина хвора,а тим більше,що воно потрапило в лікарню, бігти стрімголов до свого сонечка,а не визнавати з сторінок інтернету,що дитя лежить в лікарні!яка це мама,якщо лише людський розголос у фейсбуці заставив її прийти до дитини в палату.А де така мама була до того часу?в чи буде те дитя доглянуте та зігріте теплом в такій сім'ї....чи краще дозволити іншим людям доглядати дитя і дати йому все найкраще...
Відповісти
Шановні коментатори бачю багато відгуків різних як+такі- чому ті що негативно реагують неприйшли подивитись та почути ту людину яка нехотіла щоб це масово розповсюджувалось,але волонтери несклавши руки намагаються допомогти. Це справді біда я також буду підтримувати цю сімью для того щоб вони мали повноціність і ростили свою дитину. Не судідь , а дивіться реально
Відповісти
Половина навіть не розібралась і незнає шо там до чого їм аби обкидати лайном
Відповісти
Який бред бідна дитина батька і матір знаємо багато часу
Допоможіть краще найти нормальну сімю дитині не цю
Цю Вже не спасеш вона не благополучна
Відавати цій сімї нема сенсу
Мати пропаща
Батько повний розп.....й і Пох....с
Вибачте за лайку...
Звісно що почувши про домомогу вони чекають гроші
А не ваші нікому не потрібні матеріали
Гроші отримують на дитину
Мати походу має проблеми з головою
Допоможіть краще забрати дитину в нормальну родину не Цим батькам
Тут щастя їй небуде
Пянки сори крики....стороні особи
ОРГАНІЗУЙТЕ КРАЩЕ ДОПОМОГУ ПРОЕКТ ВРЯТУВАТИ НАЙТИ НОВУ РОДИНУ
НЕ РОМОНТ ......ОДУМАЙТЕСЬ

Відповісти
Сусід пише правду,ніяких їм грошей.
Відповісти
Ці двоє молоді-хворі люди,але така natura,що сексу ніхто не може відмінити,гуманізм лікарів дозволяє народжувати таким ,є ж моменти,коли аборти необхідно робляться і де гарантія,що ці ще не народять .
Відповісти
Я б із задоволенням забрала дитину, але теперка треба ще за це гроші платити щоб усиновити і тяганини повно, абсурд.
Відповісти
Повністю згідна з кожним словом сусіда..проживаю недалеко,бачила цю горе-маму не раз пяною(((за тата теж хорошого нічого не скажу..і дитині потрібна нормальна сімя
Відповісти

I love this website - its so usefull and helpfull.
Вижте и страницата ми

https://www.oddychujeme.sk/postele-z-bukoveho-masivu-postele-ktore-vydrzia/ SEO консултант

=777?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні