«Бажаю Галюні терпіння і сил...» – екс-голова громади під Луцьком оприлюднила відвертий лист

9
6
«Бажаю Галюні терпіння і сил...» – екс-голова громади під Луцьком оприлюднила відвертий лист
Очільниця Жидичинської громади у 2015-2017 роках Юлія Дащук каже, що, йшла на вибори, бо «не хотіла підвести тих, хто повірив у неї, хто був поруч всі ці два роки». Хоч насправді внутрішньо не хотілось їх виграти.

Про це Юлія Дащук пише у блозі на Волинь24.

Нагадаємо, що на виборах голови Жидичинської ОТГ перемогла Галина Матвіюк. Одним з кандидатів на голову була діюча очільниця громади Юлія Дащук.

«Рівно два роки тому відбулася перша сесія Жидичинської сільської ради сьомого скликання… Сьогодні вже можна зізнатись – було страшно. Ейфорія від перемоги на виборах минає швидко, а на її місце приходить сурова дійсність, стос паперів, проблеми, безперервні скарги і нарікання» - написала Юлія Дащук.

«Мушу визнати, що мені не завжди вдавалося бути людиною команди. Так склалось, що звикла вирішувати свої проблеми самотужки. Тому, можливо, часто викликала якесь нерозуміння з боку найкращого в світі колективу»... Але сьогодні точно можу сказати – якби не мої однодумці, якби не мої друзі, якби не підтримка Божа, у мене точно нічого не вийшло б», - зізналася екс-очільниця Жидичина.

І додала:  «Я йшла на вибори, адже не хотіла підвести тих, хто повірив в мене, хто був поруч всі ці два роки. Але внутрішньо страшенно не хотілось їх виграти. І Господь таки подарував мені те, що однозначно краще».

«Зрештою посада голови, чи будь яка інша посада, ніколи не були моєю самоціллю, а лише інструментом за допомогою якого хочеться змінювати нашу країну», - вважає Юлія Дащук.

Юлія Дащук зазначила, що вони з однодумцями створили громадську організацію «Спільна справа». Організація, на думку екс-очільниці Жидичина, «буте ще кращим інструментом для реальної роботи». 

«Сьогодні ж хочу побажати терпіння і сил Галюні, бо вони їй точно згодяться. А ще передати естафету плідної роботи, усі напрацювання…» - написала вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сила Божа підтримувала і агітувала, монахи робили все могли. Юля, не збирай плітки і роби лишню мову, згадай як тобі було важко після Данкевича
Відповісти
ТИ ЮЛЯ не бачила людей. не бачила нічого крім Жидичина . не вчилася і не слухала людей-а це оцінка твоєї праці
Відповісти
Пані Юлю знаю по роботі, надзвичайно працьовита людина дуже багато віддавала часу по роботі з благоустрою території сільської ради. Юлія замучила районну владу, обласні структури і нашу фірму, але добивалась того чого хотіла для потреб людей... молодець!!!
Відповісти
А що це за фамільярність, "Галюня". Ви на себе, Юлю, забагато берете. Робітниця ви наша неоціненна.
Відповісти
На рахунок "Галюня" якось не доречно, як на мене. Якщо навіть ви між собою її й називали так, то це можна робити тільки в приватній розмові...
Відповісти
Будем раді бачити хороші результати і нової голови Матвіюк Галини на благо громади . Хай докаже нам , що вона краща за Юлю і зробить ще більше за 2 роки ! На старт !
Відповісти
Не Галюня а керівник громади.На СТАРТ-ВАС чекають і в Клепачеві і в Кульчині, а ще є Липляни Небіжка Озерце. Успіхів з надією на ВАС
Відповісти
Читаю коментарі і дивуюсь . Де конкретні факти чи то корупції чи то зради ?
Відповісти
Модератори ж не видаляють коменти , які ганять Юлю . Чи Галю . А коли соромні слова за таку громаду заздрісну і озлоблену - то на раз ... одразу видно , що ця сторінка певні інтереси має ...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні