12 листопада, 2017, 15:44

Попереду - нові перемоги Древнього Жидичина!

Рівно два роки тому відбулася перша сесія Жидичинської сільської ради сьомого скликання. Пам’ятаю, як наступного дня, вже будучи повноцінною головою ради я поволі йшла на своє робоче місце, переступала поріг ради…



Сьогодні вже можна зізнатись – було страшно. Ейфорія від перемоги на виборах минає швидко, а на її місце приходить сурова дійсність, стос паперів, проблеми, безперервні скарги і нарікання.

Далі була клопітка, а часто просто рутинна робота, яка забирала всі сили.

Звичайно, що були і радості, перемоги, але часу для святкувань не було. Вже наступної миті, після успіху, життя ставило нові «нарізки» і клопоти. Тим не менше я вдячна Богу за отриманий досвід.

Інколи про це важко говорити, але мушу визнати, що мені не завжди вдавалося бути людиною команди. Так склалось, що звикла вирішувати свої проблеми самотужки. Тому, можливо, часто викликала якесь нерозуміння з боку найкращого в світі колективу, з яким я пропрацювала останні два роки в стінах ради і поза ними.

Сьогодні оглядаючись назад, точно можу сказати – якби не мої однодумці, якби не мої друзі, якби не підтримка Божа, у мене точно нічого не вийшло б.

Я йшла на вибори, адже не хотіла підвести тих, хто повірив в мене, хто був поруч всі ці два роки. Але внутрішньо страшенно не хотілось їх виграти.

І Господь таки подарував мені те, що однозначно краще.

Зрештою посада голови, чи будь яка інша посада, ніколи не були моєю самоціллю, а лише інструментом за допомогою якого хочеться змінювати нашу країну. Ці зміни ми почали з Древнього Жидичина, відтак робота продовжується.

З однодумцями вже створили Громадську організацію «СПІЛЬНА СПРАВА», яка буте ще кращим інструментом для реальної роботи.

Сьогодні ж хочу побажати терпіння і сил Галюні, бо вони їй точно згодяться.

А ще передати естафету плідної роботи, усі напрацювання… З вірою, що вони стануть фундаментом для подальших перемог Древнього Жидичина на теренах нашої країни.

Р.S. Усіх охочих запрошуємо на першу сесію Жидичинської ОТГ. (15 листопада (середа), 16:00 год., приміщення актового залу ЗОШ с. Жидичин).

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні