«Черги зменшаться, коли спаде ажіотаж навколо ID паспортів», - директор луцького ЦНАПу

0
-2
«Черги зменшаться, коли спаде ажіотаж навколо ID паспортів», - директор луцького ЦНАПу
У Луцьку не зменшуються черги навиготовлення паспортів. Директор луцького ЦНАПу зазначає, що перевага надається тим, хто робить паспорт вперше.

Коли спаде попит і паспорти видаватимусь у звичні раніше терміни розповіла директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг міста Луцька» Лариса Карп’як у програмі «Відкрите місто».

За її словами, в Україні не спадає ажіотаж на паспортні послуги після введення безвізового режиму з Європейським Союзом. Черги не меншають, навпаки, існує тепер кількамісячна затримка із виготовлення персональних документів.

Також посадовиця розповіла, що з початку року луцький ЦНАП прийняв майже 15 тисяч пакетів документів на виготовлення біометричних паспортів і 5 тисяч на виготовлення ID карток

«Перш за все ми надаємо перевагу виготовленю дитячих ID паспортів. А вже потім даємо талончики на виготовлення біометричних паспортів усім громадянам. Зараз ми врегульовуємо чергу, даємо талон, на якому пише час прийому. І відвідувачі вже не стоять чергами в приміщенні. Нійбільше людей, зазвичай, вранці, ще до відкриття. І в обід», - зазначає посадовиця.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Лучанці відмовили у субсидії, бо дитина не має ID паспорта

За її словами, коли спаде ажіотаж навколо ID-паспортів, то у ЦНАПі видаватимуть талони, як раніше - в день по 15-20 на український і 15-20 талонів на закордонний паспорти.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні