--> Суд поновив на посаді скандального поліцейського Волошина | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Суд поновив на посаді скандального поліцейського Волошина

4
-4
Суд поновив на посаді скандального поліцейського Волошина
Волинський окружний адміністративний суд поновив на посаді скандального поліцейського Олександра Волошина.

Про це йдеться у постанові суду від 4 жовтня.

Нагадаємо, що Олександр Волошин, будучи заступником начальника управління захисту економіки ДЗЕ Головного управління Національної поліції у Рівненській області, став відомим у лютому 2016 року.

Саме тоді його затримали у Луцьку за хуліганство. Він поводився зухвало і стверджував, що всім «пі…ц». Зрештою суд відпустив чоловіка.

Вдруге Олександра Волошина затримали у Луцьку в квітні – він брав участь у бійці біля бару «Оболонь». У травні Луцький міськрайонний суд визнав його винним у хуліганстві та непокорі поліції.

Як відомо, Олександр Волошин не пройшов переатестацію, відтак «вилетів» з лав правоохоронців.

У рішенні суду йдеться про те, що членами атестаційної комісії були представники громадськості, щодо яких відсутні відомості про їх репутацію, вік, освіту, професійні та моральні якості, а відтак і про здатність об'єктивно та з професійної точки зору оцінити службову діяльність поліцейських.

Окрім того, Олександр Волошин перебував на стаціонарному лікуванні в ЦМЛ м.Рівне, тому «протиправно був позбавлений права взяти участь у засіданні атестаційної комісії та проходженні співбесіди з її членами».

Тож суд визнав рішення Центральної атестаційної комісії протиправним і поновив Олександра Волошина на посаді заступника начальника управління захисту економіки у Рівненській області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а.с.а.в.
Відповісти
Типовий вчинок,одного придурка звільнили,а він завдяки іншому придурку поновлюється
Відповісти
Самий гуманний Суд.. .бля*ть
Відповісти
а чому не ставите питань, щодо незаконного звільнення, не кваліфікованих працівників кадрової служби та відповідного керівництва?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні