Порошенко не поспішає з призначенням голови Любомльської РДА

0
6
Порошенко не поспішає  з призначенням голови Любомльської РДА
Президент Петро Порошенко досі не оголосив конкурсу на посаду голови Любомлської РДА на Волині, попри те, що попереднього керівника Миколу Пархомука звільнив майже півроку тому.

Про це у відповіді на інформаційний запит виданню «Волинь24» повідомили в Нацагентстві з питань держслужби.

У відповіді наголосили, що суб’єктом призначення для голів місцевих держадміністрацій є Президент, а рішення від нього про оголошення конкурсу на посаду голови Любомльської РДА до Нацагентства досі не надходило.



Хоча, ще 21 липня в Нацагентстві зазначали, що буде оголошено повторний конкурс після провального першого етапу.

Нагадаємо: Петро Порошенко 21 квітня звільнив з посади голови Любомлської РДА Миколу Пархомука. Останнього наприкінці березня затримали під час отримання 2 тисяч доларів хабара за обіцянку провернути оборудку із землею.

Через тиждень після звільнення Президент оголосив конкурс на голову райдержадміністрації, який відбувся 30 травня.

У ньому взяли участь троє учасників, проте жодного в результаті не було допущено до співбесіди, оскільки вони «завалилися» на ситуативних завданнях. Як наслідок, в Нацагентстві з питань держслужби повідомили, що буде проведено повторний конкурс.

До слова, 6 жовтня Петро Порошенко звільнив ще одного керівника райдержадміністрації на Волині – голову Горохівської РДА Любов Матвєєвузнову ж таки через корупційний скандал.

На фото – Любомльська райдержадміністрація
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні