У Нововолинську масово закривались магазини через приїзд «Ревізору»

1
-1
У Нововолинську масово закривались магазини через приїзд «Ревізору»
До Нововолинська завітали експерти програми "Ревізор". І поки перевіряли один магазин, інші - масово закривались на "ревізію" або "санітарну годину".

Ведуча Наталія Кудряшова навідалась із перевіркою у магазин «Риба & м’ясо», що на вулиці Соборній. Потім знімальна група проекту перевірила супермаркет «Рідний край» та міський ринок, - пише Нововолинський інформаційний портал.

В маркет «АТБ продукти» «Ревізора» з перевіркою не впустили. Мережа «Для Вас» та багато інших магазинів масово закрились на ревізію. Останнім перевіряли магазин «Аладін», що біля автостанції.

Нововолинці розповідають, що не могли купити необхідні продукти через те, що більшість торгових закладів зачинені на ревізію або санітарну годину.

"Хлібчика хотіли купити... А там Ревізор на 15-му мкрн. Всі магазини закриті одночасно. Санітарні і технічні роботи", - написала на своїй сторінці у Фейсбуці місцева жителька Любов Вавдічик.

Нагадаємо, 3 та 4 жовтня знімальна група "Ревізору" завітала до Луцька. Перевірили супермаркет "Салют" та Старий ринок.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зачиняються значить нечисто
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні