Благодійний флешмоб «12 каналу» за три доби назбирав 50 тисяч гривень

0
3
Благодійний флешмоб «12 каналу» за три доби назбирав 50 тисяч гривень
Завдяки благодійному флешмобу «12 каналу» #Зробидоброза12годин за три доби назбирали вже 50 тисяч гривень.

Нагадаємо, у понеділок, 2 жовтня генеральний директор «12 каналу» Володимир Пащенко оголосив про початок флешмобу #Зробидоброза12годин. Учасники флешмобу допомагають учаснику АТО Сергію Катеринюку, у якого згорів будинок.

За кілька днів до флешмобу приєднались десятки людей. За останню добу у флешмобі взяли участь керівник управління СБУ у Волинській області Юрій Фелонюк, керівник ГУНП у Волинській області Петро Шпига, співак Андрій Тимчук.

Керівник управління СБУ у Волинській області Юрій Фелонюк передав естафету генеральному директору «Волиньобленерго» Володимиру Купчаку, керівнику «Волиньгазу» Мирославу Короті та підприємцю Сергію Голікову.

Керівник волинської поліції Петро Шпига запросив долучитися до цієї доброчинної ініціативи керівника управління патрульної поліції у місті Луцьк Олександра Вовченка, начальника Управління ДСНС України у Волинській області Володимира Грушовінчука та начальника управління захисту економіки у Волинській області Руслана Марчука.

Допомогти фінансово можуть усі небайдужі. Перераховувати кошти можна на картковий рахунок Приватбанку: 5168 7573 1558 5465 - Катеринюк Сергій Вікторович.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні