Луцькій книгарні «Планета» дадуть гроші для погашення боргів

1
-6
Луцькій книгарні «Планета» дадуть гроші для погашення боргів
У Луцьку книгарні “Планета” виділять 310 тисяч гривень для погашення боргів, та приєднають до комунального підприємства «Освіта».

Про це йшла мова на засіданні бюджетної комісії обласної ради, - пише видання ВолиньUa.com.

Нагадаємо, у травні цього року обласна рада вирішила приєднати підприємство «Планета» до комунального підприємства «Освіта».

Для вирішення процедруних моментів для «Освіти» було виділено 100 тисяч гривень в обласному бюджеті. За словами директора комунального підприємства «Освіта» Оксани Грінченко, цих коштів не вистачить, аби вирішити всі питання з приєднанням «Планети» до «Освіти». Зокрема, заборгованість по зарплаті перед працівниками підприємства, що реорганізовується, становить 130 тисяч гривень. Крім того, книгарня мусить сплатити 50 тисяч гривень за компослуги та погасити 129 тисяч гривень кредиторської заборгованості.

Члени бюджетної комісії вирішили, що Департамент фінансів Волинської обласної державної адміністрації повинен передбачити 310 тисяч гривень погашення боргів “Планети”.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «В боргах, як в шовках»: подробиці резонансного закриття книгарні у центрі Луцька
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Повний бардак,як органи влади здійснюють контроль за ефетивною роботою
свого комунального майна.Якби в регресному порядку віднесли на винних в безконтольності за діяльністю закладуцю суму,то може щось в майбутньому змінилось.
Війна,збирають волонтери копійки на армію а тут списують 300 тис грн. Це якийсь
жах
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні