--> Суд повернув дружині горохівського хабарника 1,5 мільйона гривень | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Суд повернув дружині горохівського хабарника 1,5 мільйона гривень

3
1
Суд повернув дружині горохівського хабарника 1,5 мільйона гривень
Луцький міськрайонний суд зняв арешт із 1,5 мільйона гривень, які вилучили у будинку голови Горохівської райради Тараса Щерблюка.

Таке рішення прийняв Луцький міськрайонний суд 18 вересня, - пише Четверта влада.

Нагадаємо, що 4 вересня голову Горохівської районної дежавної адміністрації Любов Матвєєву, голову районної ради Тараса Щерблюка та начальника відділу Держгеокадастру Горохівського району Сергія Руаху викрили на вимаганні хабара у розмірі 7 тисяч доларів США.

Вже за декілька днів суд обрав посадовцям запобіжні заходи. Зокрема, Щерблюка суд взяв під особисте зобов’язання і не відсторонив від посади.

Суддя Олег Ющук наклав арешт на усе вилучене майно та кошти. Але вже за кілька днів до суду звернулися нібито справжні власники вилученого.

Так, дружина Щерблюка Оксана повідомила суду, що ці кошти не належать ані Тарасові Щерблюку, ані іншим підозрюваним у цій справі.

Кошти нібито належать приватному підприємству «МАКС КОМ» і згідно видаткового касового ордера 1 вересня цього року, тобто за три дні до затримань, були видані керівнику підприємства, тобто дружині підозрюваного Оксані Щерблюк, для подальшої виплати за оренду земельних ділянок паїв та оплати за запасні частини та агрегати (візок та комплект фільтрів) до сільгосптехніки, які купувало підприємство.

Зрештою, суддя Олег Ющук вирішив зняти арешт і повернути кошти дружині затриманого.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
є сумніви що вкрав?
Відповісти
Ха-ха-ха. От і викрутився один корупціонер.
Відповісти
а касова дисципліна і обмеження щодо готівки на привтному підприємстві не діє?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні