У Луцьку активісти проти будівництва хостелу в монастирі

1
-2
У Луцьку активісти проти будівництва хостелу в монастирі
Громадське формування «Самооборона Волині» збирає підписи волинян за те, аби у Луцькому Монастирі Бригіток не робили хостел.

Відкрите звернення до директора Українського інституту національної пам’яті Володимира В’ятровича та голови Волинської ОДА Володимира Гунчика з проханням не проводити таких робіт
опублікували на сторінці у "Самооборони Волині" в "Фейсбуці"

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Луцьку Монастирі Бригіток, який у часи Другої світової війни був тюрмою НКВС, Волинська єпархія УПЦ КП має намір облаштувати хостел для туристів із оформленням у рядянсько-військовому стилі органів НКВС.

Свою пропозицію не будувати у монастирі хостелу "самооборонці" пояснюють тим, що "в аси кривавої війни" на цьому місці було розстріляно тисячі в'язнів.

"Вважаємо, що розташування хостелу в такому стилі та ведення тут бізнесу у такому форматі є нічим іншим, як наругою над нашою історією та пам’яттю про усіх вбитих тут людей. Закликаємо вас не робити бізнес на крові наших предків. Трагічна історія Луцької тюрми - це об’єкт вшанування пам’яті та усвідомлення кривавих часів ХХ століття", - йдеться у зверненні.

Активісти зазанчають, що лучани, які також проти такого будівництва можуть підписатися під зверненням. Для цього слід зателефонувати до самооборонівця Сергія Рижкова. Телефон: 0506617373.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
я проти!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні