Палиця повинен ходити на роботу, які і всі, – опитування

1
-4
Палиця повинен ходити на роботу, які і всі, – опитування
Волиняни, які взяли участь в опитуванні видання «Волинь24», вважають, що Ігор Палиця повинен перебувати в обласній раді в межах стандартного робочого часу.

Про це свідчать результати опитування, проведеного на сайті з 15 по 23 серпня.

Так, 33% опитаних (354) вважають, що голова Волинської обласної ради Ігор Палиця повинен перебувати на роботі хоча б в межах стандартного робочого часу.

Трохи менше (352 людини) вважають, що Палиця повинен днювати і ночувати на роботі, поки в області є невирішені проблеми.

18% опитаних (191) переконані, що Ігор Палиця може й не перебувати в стінах обласної ради, однак їздити районами і зустрічатись з людьми він повинен.

9% (95) думають, що посадовець може взагалі не з’являтись на роботі – аби нормально працювали його підлеглі.

7% опитаних (70) проголосували за варіант: «він не повинен нікому звітуватись і може робити так, як вважає за потрібне».

Всього в опитуванні взяло участь 1062 людини.

Нагадаємо, журналіст «Четвертої влади» Юрій Горбач подав позов до суду, бо не отримав відповіді на запит про те, чи ходить Ігор Палиця на роботу. Однак, в суді вирішили, що цю інформацію волинянам знати непотрібно.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та такої ганьби, як Палиця у ролі голови облради Волинь ще не знала! Плювати він хотів на вас, волинян! Ну а коли ж буде відповідь від виборців?!! Він НЕ ходив, НЕ ХОДИТЬ і НЕ ХОДИТИМЕ на роботу, бо він - бізнесмен... ГАНЬБА!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні