--> «Цим людям плювати на закон», - Артем Запотоцький про рішення луцького виборчкому | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Цим людям плювати на закон», - Артем Запотоцький про рішення луцького виборчкому

4
5
«Цим людям плювати на закон», - Артем Запотоцький про рішення луцького виборчкому
Очільник ініціативної групи за відкликання п’яти луцьких депутатів прокоментував рішення ТВК, яка зупинила процедуру.

Про це Артем Запотоцький розповів в коментарі «Волинь24».

Нагадаємо, члени Луцької територіальної виборчої комісії припинили процедуру відкликання п’яти депутатів міської ради. За це проголосували 10 з 18 членів. Зокрема, члени політичних партій «УКРОП», «Народний фронт», «Батьківщина», «Опозиційний блок» та "Європейська партія".

Раніше вони всіляко затягували перевірку підписів, не приходячи на засідання ТВК без пояснення причин.

Зрештою, коли члени комісії таки зібрались, «більшість» протиснула свій проект рішення – про припинення процедури відкликання.

«Це говорить виключно про те, що людям плювати на закон. Вони не хочуть і не будуть виконувати присягу, яку давали як члени ТВК. Це по-перше, а по-друге – на волевиявлення людей їм також абсолютно наплювати», - коментує очільник ініціативної групи за відкликання лучан Артем Запотоцький.

Нагадаємо, за відкликання кожного з п’яти депутатів підписалось більше трьох тисяч лучан.

«На мою думку, люди відробляють свої гроші – ось і все. Вони сказали: «нам не цікава думка лучан». Лучани повинні знати своїх героїв, але бій ще не закінчився. Ще все попереду. В нас є встановлені законом строки та важелі для захисту прав, які порушені», - додає він.

Найближчим часом Артем Запотоцький звернеться до суду, аби визнати рішення комісії незаконним, скасувати його та зобов’язати ТВК відправити керівним органам партії звернення про відкликання п’яти депутатів міської ради – Олександра Козлюка, Євгенія Ткачука, Сергія Булу, Аркадія Соломатіна та Костянтина Петрочука.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Особливо не врахували думку тої тьотки, яка підписувалася за партію Континіум :)
Відповісти
А яка процедура? Якби раптом ТВК одумалась, тоді шо?
Відповісти
Може нарешті у лучан очі відкриються,і вони перестануть голосувати за "гречку чи двісті гривень",то може тоді до влади не пройдуть теперішні "пофігісти".
Відповісти
Всю роботу ініціативної групи та думку свідомих лучан проігнорувала якась купка членів ТВК?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні