Керівника «Варти порядку» підозрюють в побитті Андрія Д'яченка. ОНОВЛЕНО

10
-6
Керівника «Варти порядку» підозрюють в побитті Андрія Д'яченка. ОНОВЛЕНО
Олександра Тиводара підозрюють у побитті очільника обласного осередку "Національного корпусу "Азов" Андрія Д'яченка.

Про це стало відомо на слуханні Луцького міськрайонного суду щодо обрання Олександру Тиводару запобіжного засобу.

Зокрема, прокурор Анатолій Семенюк заявив, що керівник "Варти порядку" підозрюється у злочинній змові з "вартівцями", зберіганні боєприпасів, незаконному стеженні за людьми, завданні тілесних ушкоджень Андрію Д'яченкові.

До слова, як заявляв Д'яченко раніше, протягом двох тижнів перед побиттям, за ним стежили два автомобілі.

До того ж прокурор додає, що коли Тиводара не взяти під варту, то, перебуваючи на волі, він може знищити речі та документи, переховуватися від слідства.

Тому сторона обвинувачення клопоче про тримання Олександра Тиводара під вартою на 60 днів без можливості застави.

У відповідь сторона захисту подала суду лист від міської клінічної лікарні, де зазначають, що Тиводар знаходиться на лікуванні в неврологічному відділенні. Стан хворого - середньої тяжкості, тому він потребує стаціонарного лікування.

Згодом прокурор Анатолій Семенюк уточнив, що насправді Олександра Тиводара підозрюють в організації побиття Андрія Д'яченка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"...Тиводар знаходиться на лікуванні в неврологічному відділенні. Стан хворого - середньої тяжкості..."- а як же він керує воєнізованим формуванням?!
Відповісти
Після реального побиття не ржуть як той Д'яченко
Відповісти
Ага, а лягають на катафалку і валяють дурня перед камерами, як той Тиводар
Відповісти
добра фізична форма у Д'яченка, якщо навіть Тиводар з гіпертонічним кризом від нього втік
Відповісти
Укропи влаштували цирк з лежачим хворим, чим ще більше ускладили ситуацію. Тепер люди побачили хто є хто, у порівнянні з Насіровим, Кернесом і їм подібним.
Відповісти
А куди ж зник бійцівський вигляд, де дешева гра біцепсів під вузькою майкою? Де хамсько-командирський тон? І це такі різкі зміни впродовж двох діб. І Палиці з Товстенюком і Поліщуком немає поруч - головних сподвижників і натхненників на "подвиги"? Як в ніч після біблейської "Таємної вечері". І вигляд затрапезний. Вигляд щеняти, якому наступили на хвіст.
Відповісти
Д'яченко??))) Це той, справу якого про побиття поліція закрила за відсутністю злочину і визнала побиття фіктивним??))) ХА-ХА!!! в прокуратурі клоуни!!!!! Та не ганьбіться!! Досить що ваш начальник Луценко!
Відповісти
Андрій Дяченко організовував з "Азовом" антиагітацію проти палицівського укропу у Маневицькому виборчому окрузі, де перемогла через гречку і купівлю голосів команда кандидатки Костанкевич. Це було залякування Андрія, а Тиводар - просто виконавець, з приватної армії Палиці.
Відповісти
Чувак, коли укроп засівав Маневичі гречкою і купував голоси для Костанкевич (літо 2016) Андрій служив на сході, так що не мели єрунди а підівчи матчастину
Відповісти
Сам і бив?) Це якийсь мараз. Те що били вартівці то яснр і дауну, але ж не особисто Тводар
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні