Центральний парк міста помирає, - лучанин

5
0
Центральний парк міста помирає, - лучанин
Лучанин та місцевий фотограф Віктор Чухрай стверджує, що, через спеку та непрофесіоналізм людей, починає гинути Центральний парк міста.

"Луцьк, у нас проблеми! І це не тільки незаконні забудови і дерибан землі громади. У нас гине парк. але не тільки через спеку, а через нефаховість людей, які б мали за ним доглядати і опікуватись", - написа чоловік на своїй сторінці у Фейсбуці.

З опублікованих Чухраєм фото помітно, що меліораційні канали в центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки поступово перетворюються на болото.

Нагадаємо, нещодавно заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Луцької міської ради Костянтин Петрочук заявляв, що до Дня Незалежності канали розчистять і забезпечать проточною водою.

А щоб в майбутньому вода в каналах постійно циркулювала, місто придбало два нових насоси, які планували встановити до 10–15 серпня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Канали спустили ,щоб почистити. Напевно мали ЖКГ особисто повідомити фотографа. ...Чому люди щось ляпають язиком недумаючи.
Відповісти
Петрочук міліоратор недороблений.Куда рибу дів.Агов прокуратура.Журналісти підніміть це питання.Риби там було багато
Відповісти
Може перед очисткою канали треба осушити?? Чи тут по принципу "я художник - я так вижу"
Відповісти
На місці зрізаних хворих дерев виросли молоді і здорові. Сподіваюсь, решту заражених омелою також зріжуть. Почистили Стир. Почистять канали, запустять чисту воду і парк зясяє. Кладуть бруківку. Посадили квіти. А зоопарк який гарний! Зник символ совєцької сірості - стара Ротонда. Кожен бачить те, що хоче.
Відповісти
Теж чула, що перед очисткою каналів воду спускають. Та і взагалі у парку зараз роботи ведуться (нарешті!). Чого він поліз, той фотограф, зараз у парк?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні