У Центральному парку Луцька буде чиста проточна вода в каналах

2
-2
У Центральному парку Луцька буде чиста проточна вода в каналах
У луцькому парку до Дня Незалежності обіцяють розчистити і забезпечити проточною водою канали.

А для того, аби в майбутньому вода в каналах постійно циркулювала, місто придбало два нових насоси, які планують встановити до 10–15 серпня, - пишуть Волинські новини.

За станом на сьогодні воду в каналах уже спустили, а кілька бригад приступили до робіт із косіння рослинності. Техніку, своєю чергою, запустять найближчим часом, зараз же вирішується питання, як це краще зробити, адже канали досить замулені, - розповів заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Луцької міської ради Костянтин Петрочук.

«15 років канали в парку ніхто не чистив, саме тому вони в такому стані. Там уже давно зупинилася циркуляція води, що й призвело до замулення та того, що все поросло рястом», – пояснив посадовець і розказав, що в майбутньому таких проблем не буде, адже вода в каналах постійно циркулюватиме.

Стосовно «Бригантини» Костянтин Павлович зазначив, що з підприємцем було домовлено, що він має її вичистити, пофарбувати й привести в належний стан до 10 серпня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кожен раз як у парку гуляю, оце "болото" все враження псує. Невже таки розчистять?
Відповісти
Як це по нашому,довести ситуацію до абсурду щоб потім "розгрібати" оте болото.Теж саме про "водосховище" що на ковельській...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні