Волинянин, який вбив двох дівчат, всю ніч ховався на горищі

1
4
Волинянин, який вбив двох дівчат, всю ніч ховався на горищі
Волинянин, який збив насмерть двох дівчат, все життя ганяв на машинах. Нерідко його можна було побачити й п’яним за кермом.

Про це «Волинь24» розповів в.о. старости Городоцько-старостинського округу Прилісненської об’єднаної територіальної громади Євген П’ятигорик.

Зауважимо, Городок – рідне село винуватця аварії і саме в ньому нетверезий водій ховався після фатальної поїздки.

Зі слів керівника села, 42-річний чоловік був з благополучної родини, свого часу їздив на заробітки до Росії, вже три роки, як керує власною фурою.

Однак, чоловік любив швидко їздити фактично з дитинства – спершу на мотоциклах, а тоді – на машинах. Місцевим також доводилось бачити його п’яним за кермом.

«В селі п’ють всі, пив і він, але не зловживав. Але коли починав пити, ставав неконтрольованим», - розповідає сільський староста.
З його слів, одразу після трагічної аварії чоловік сховався на горищі в хліві свого батька – там і просидів всю ніч, поки його не знайшла поліція.

Родина чоловіка шокована тим, що трапилось.

Нагадаємо, вночі 2 серпня у селі Прилісному п’яний водій фури збив трьох підлітків, які сиділи на лавці. Двоє дівчат загинули на місці, а юнака в тяжкому стані відвезли до обласної дитячої лікарні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Полішуцький дібілоїд!!!! Полішучара!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні